reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poznajmy się!

Witam.Jestem Agnieszka mam 30 lat,jestem mamą 10 letniej Martynki,14 miesięcznej Kornelki a 27 grudnia 2011r na świat przyjdzie moje 3 dzieciątko.Mieszkamy w Inowrocławiu.

reklama
To może i ja dołączę do Was :)
Jestem mamą prawie rocznej córci a w maju dołączy do nas kolejny dzidziuś :)

Co więcej? Imię i rocznik w nicku ;-) Mieszkam w UK-konkretnie w Szkocji,w sierpniu po macierzyńskim wróciłam do pracy ale tylko na 2 dni w tyg no i nie na długo bo za kilka miesięcy powtórka z rozrywki ;-) Bardzo się cieszę z tej drugiej ciąży,udało się za drugim podejściem :)

Witam ,chcialabym do Was dolaczyc :) Mam na imie Aska,miedzy moimi dziewczynkami jest roznica 11 miesiecy i 3 tygodni :) Kaska 25.08.2010,Ania 17.08.2011 - obie mialy urodzic sie we wrzesniu ,ale sie bardzo spieszyly :) Na razie widze same zalety ,ze jest taka mala roznica wieku , to fakt ze czasem dziewczyny dadza popalic ,ale ogolnie to jest SUPER !!! Latem przyszlego roku rozpoczniemy starania o jeszcze jedno malenstwo :)

Witaj Trixi :) Chyba masz bardzo grzeczne córeczki, ze tyle optymizmu w sobie i myśli o trzecim Maluchu ;) zapraszam na główny, jeśli jeszcze się tam nie zadomowiłaś ;)

trixi równiez podziwiam, ja na trzecie dziecko a tak malym odstepie sie nie zdecydowalam bo to jednak juz duzo wyrzeczen i obowiazków z takimi maluchami, za to róznica 3-4 lata byla jak dla mnie trafiona w sedno :-)

witajcie diewczyny!
Trixi - również podziwiam Twój optymizm! :-)
ale masz rację, że dla dzieci taka różnica wieku jest super.
moje chłopaki też się teraz super bawią i świata poza sobą nie widzą :-)

reklama
Witam dziewczyny!
Mam na imię Aśka jestem z Krakowa mam 33 lata... nio i śliczna córeczkę Amelkę, która ma 13 miesięcy :) ur. 13.12.2010r. i w brzuszku rośnie kolejny Łobuziak mam termin na 06.06.2012r. więc niewielka różnica wieku niecałe 1 miesięcy.. jak na razie jestem przerażona czy dam radę wszystko ogarnąć:) :rofl2:

Do góry