reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się!

Witam.Jestem Agnieszka mam 30 lat,jestem mamą 10 letniej Martynki,14 miesięcznej Kornelki a 27 grudnia 2011r na świat przyjdzie moje 3 dzieciątko.Mieszkamy w Inowrocławiu.

reklama
To może i ja dołączę do Was :)
Jestem mamą prawie rocznej córci a w maju dołączy do nas kolejny dzidziuś :)

Co więcej? Imię i rocznik w nicku ;-) Mieszkam w UK-konkretnie w Szkocji,w sierpniu po macierzyńskim wróciłam do pracy ale tylko na 2 dni w tyg no i nie na długo bo za kilka miesięcy powtórka z rozrywki ;-) Bardzo się cieszę z tej drugiej ciąży,udało się za drugim podejściem :)

Witam ,chcialabym do Was dolaczyc :) Mam na imie Aska,miedzy moimi dziewczynkami jest roznica 11 miesiecy i 3 tygodni :) Kaska 25.08.2010,Ania 17.08.2011 - obie mialy urodzic sie we wrzesniu ,ale sie bardzo spieszyly :) Na razie widze same zalety ,ze jest taka mala roznica wieku , to fakt ze czasem dziewczyny dadza popalic ,ale ogolnie to jest SUPER !!! Latem przyszlego roku rozpoczniemy starania o jeszcze jedno malenstwo :)

Witaj Trixi :) Chyba masz bardzo grzeczne córeczki, ze tyle optymizmu w sobie i myśli o trzecim Maluchu ;) zapraszam na główny, jeśli jeszcze się tam nie zadomowiłaś ;)

trixi równiez podziwiam, ja na trzecie dziecko a tak malym odstepie sie nie zdecydowalam bo to jednak juz duzo wyrzeczen i obowiazków z takimi maluchami, za to róznica 3-4 lata byla jak dla mnie trafiona w sedno :-)

witajcie diewczyny!
Trixi - również podziwiam Twój optymizm! :-)
ale masz rację, że dla dzieci taka różnica wieku jest super.
moje chłopaki też się teraz super bawią i świata poza sobą nie widzą :-)

reklama
Witam dziewczyny!
Mam na imię Aśka jestem z Krakowa mam 33 lata... nio i śliczna córeczkę Amelkę, która ma 13 miesięcy :) ur. 13.12.2010r. i w brzuszku rośnie kolejny Łobuziak mam termin na 06.06.2012r. więc niewielka różnica wieku niecałe 1 miesięcy.. jak na razie jestem przerażona czy dam radę wszystko ogarnąć:) :rofl2:

Do góry