reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć. Ma na imię Magda, mam 29 lat i 3 miesiące temu wyszłam za mąż. Mieszkam pod Warszawą w Ząbkach. Zajmuje się reklamą i zajęciami dla dzieci. Bardzo się bałam, że nasze starania o dzieciątko będą długie, ale udało się i jestem w ciąży. Ogromnie szczęśliwa, troche przerażona i pełna obaw, czy wszystko będzie dobrze. Trzymam za wszystkie kwietniówki kciuki, aby jak najlepiej i bezproblemowo ciąża nam mijała do upragnionych dni kwietniowych :)
pozdrawiam ciepło

reklama
Witam was dziewczyny,
Mam na imie Basia, mam 24 lata i jestem z okolic Warszawawy, z moim narzeczonym jesteśmy ze sobą 4lata i 8 miesięcy. Termin porodu wg OM mam na 25 kwietnia, staraliśmy się od końca maja o maleństwo.
skończyłam 3 letnie studia na kierunku Finanse i Bankowość i obecnie dostałam się na studia uzupełniające zaoczne na zbliżony kierunek. pracuję w księgowości.

Witam!
Mam na imię Agata, mam 25 lat i jestem szczęśliwą mężatką od prawie roku. To jest moja pierwsza ciąża więc siedzi we mnie wiele obaw i niepewności, zwłaszcza że dzidzi pojawia się w dosyć trudnym jak dla mnie momencie życia... ponieważ dokładnie miesiąc temu okazało się że mam problem z nerką. Przeszłam wiele badań (m.in tomografię komputerową) i brałam dosyć ciężkie antybiotyki i po wyjściu ze szpitala okazało się że jestem w ciąży... mam nadzieję, że to wszystko nie zaszkodziło mojej fasolce, że zaczęło serduszko jej bić. niedługo się okaże....

:-)To i ja już się przedstawię, chociaż dalej pełna lęku, że zapeszę.
Mam na imię Magda. Mam 28 lat. Od 3 lat jestem mężatką.
Mam niespełna 10 miesięczną córeczkę Izabelę, która nie była planowana.
Za to teraz dzidziuś planowy - mam nadzieję, że chłopiec do pary!
Uważam, że macierzyństwo to najpiękniejsze, co może spotkać kobietę, chociaż jeszcze 2 lata temu nikt bym mnie do takiej opinii nie przekonał!!!!
Mój termin porodu z OM to 28 kwietnia.
Ale jak pójdzie jak z Izą to urodzę pewnie w Maju.
Niemniej jednak przyłączam się do kwietniówek:-)

czesc dziewczyny!
Mam na imie Justyna, mam 31 lat i jestem w 8 tygodniu ciazy. Jestem juz 7 lat mezatka i mieszkam w Niemczech. Odkad wyszlam za maz staralismy sie o dzidziusia, niestety dwa razy poronilam. Ale znowu sie udalo! bardzo jestesmy szczesliwi, ale i pelni obaw. Zapisalam sie na forum, bo bardzo chce pogadac z dziewczynami, ktore tez sa w ciazy, chcialabym sie was poradzic na wiele tematow, ktore mnie irytuja, chcialabym poznac jak wy ciaze przechodzicie, nazbierac nowych wiadomosci i dzieki temu rozwiac rozterki ktore mi po glowie chodza..:blink: bardzo sie ciesze, ze odwazylam sie tu zapisac, czytam czesto forum i naprawde to co piszecie jest bardzo pomocne. mam nadzieje ze ktos mi cos odpisze...;-) pozdrowienia dla wszystkich przyszlych mam!!

czesc dziewczyny!
Mam na imie Justyna, mam 31 lat i jestem w 8 tygodniu ciazy. Jestem juz 7 lat mezatka i mieszkam w Niemczech. Odkad wyszlam za maz staralismy sie o dzidziusia, niestety dwa razy poronilam. Ale znowu sie udalo! bardzo jestesmy szczesliwi, ale i pelni obaw. Zapisalam sie na forum, bo bardzo chce pogadac z dziewczynami, ktore tez sa w ciazy, chcialabym sie was poradzic na wiele tematow, ktore mnie irytuja, chcialabym poznac jak wy ciaze przechodzicie, nazbierac nowych wiadomosci i dzieki temu rozwiac rozterki ktore mi po glowie chodza..:blink: bardzo sie ciesze, ze odwazylam sie tu zapisac, czytam czesto forum i naprawde to co piszecie jest bardzo pomocne. mam nadzieje ze ktos mi cos odpisze...;-) pozdrowienia dla wszystkich przyszlych mam!!

Witaj justyna!
Mam nadzieję, że tym razem dotrwacie z maluszkiem do końca.
Pisz często. Fajnie, że do nas dołączyłaś.
Wstaw sobie suwaczek- tu piszą jak:-)
https://www.babyboom.pl/forum/jak-korzystac-z-forum-f42/wklejanie-licznikow-suwaczkow-58/

Kurczę... już się wkręciłam, a miałam się przedwcześnie nie cieszyć
Cicho- sza!

Malena81 - Witaj wśród nas! ;-) Może jednak uda się zdążyć jeszcze w kwietniu z narodzinami :-) Duzo zdrowia życze przyszłej podwójnej mamie ;-)

Justa24 - Cześć:tak: Napewno będziemy odpisywać- po to tu jesteśmy- żeby dzielić się swoimi wrażeniami radościami i troskami oraz oczywiście wiedzą i doświadczeniem, które każda z nas w jakiś sposób posiada ;-) ja akutat najmniejsze bo to moja pierwsza ciąża, ale nadrabiam braki edukując się narazie "w teorii" :-)

czesc!:-)
o jak super, ze odpisujecie, teraz wlasnie sie zajmuje wklejeniem sobie tego suwaka, ale cos mi nie wychodzi, nie wiem gdzie mam to wkleic, bo suwaka juz zrobilam sobie...hihi

reklama
czesc!:-)
o jak super, ze odpisujecie, teraz wlasnie sie zajmuje wklejeniem sobie tego suwaka, ale cos mi nie wychodzi, nie wiem gdzie mam to wkleic, bo suwaka juz zrobilam sobie...hihi

Wejdź w swoim profilu w ustawienia, a potem "Edytuj sygnaturę"
I tam w klej ten BBCcode czy jakoś takoś.
Powinno hulać!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry