reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Nie jestes juz sama. Teraz masz nas
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
Święta racja
agata077
Czerwcowa mama 2009
Święta racja
w kupie razniej witamy...
witam.ja mam na imie Karolina mam 26 lat.pierwszy raz bede mama:-))obecnie jestem w 17 tyg ciazy.porod mam w Dniu Dziecka.pozdrawiam wszystkie mamusie:-**
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Witam wszystkie nowe mamusie :-)
Czesc dziewczyny! Podczytuję Was od dłuższego czasu, ale dopiero teraz odważłam się naskrobać kilka słów....Jestem w 12 tygodniu a termin mam wyznaczony na ostatni dzień czerwca :-) w marcu przeszłam poronienie i myślałam, ze pewnie juz nam się nie uda.....w związku z powyższym 2 krechy na teście były szokiem, tym bardziej, ze wcale nie straliśmy się o maluszka.... Podczas ostatniej wizyty, która miałam 2 grudnia, FASOLEK mierzył 3 cm. Kolejne spotkanie na monitorze aparatu USG bedziemy mieli 23.12.....juz nie mogę się doczekać. Pozdrwiam i trzymam kciuki za Wszystkie Mamusie. Gonia
reklama
Witam wszystkie czerwcowe Mamusie...:-)
Mam na imię Karolina, lat 26, mieszkam od zawsze w Poznaniu...to moja pierwsza ciąża...a Maleństwo urodzi się 30 czerwca:-) W poniedziałek byłam na drugim USG i Bobas ma już całe 47 mm a wiercił się ssstttrrraaassszzzniiieee:-)
Mam na imię Karolina, lat 26, mieszkam od zawsze w Poznaniu...to moja pierwsza ciąża...a Maleństwo urodzi się 30 czerwca:-) W poniedziałek byłam na drugim USG i Bobas ma już całe 47 mm a wiercił się ssstttrrraaassszzzniiieee:-)