reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamusie:-)

Na imie mam Kasia mam 33 lata mieszkam w Nysie woj.opolskie i jest to moja trzecia ciąża ale dziecko bedzie czwarte.Mam syna - 14 lat i córeczki jednakowe bliźniaczki maja - 9 lat. Mój mąz zapragnął jeszcze jedna pocieszke a ja sie jakos tak zgodziłam i nie załuje.Termin mam na 12 czerwca.
Do tej pory pracowałam w szpitalu - fachowa słuzba zdrowie, znaczy pracuje nadal ale obecnie jestem na chorobowym......niestety oddział na którym pracuje to Neurologia wiec ciezki stany wolałam nie ryzykowac i spokojnie siedziec w domku ......pieniazki i tak takie same. Pozdrawiam was wszystkie bardzo ciepło .....:-)

reklama
Do góry