reklama
marys16
Fanka BB :)
Ja też mam 3 terminy porodu :-)
Z OM na 29 kwietnia
Z USG na 22 kwietnia
Według tutejszej położnej ( jak ona liczyła to nie wiem) na 5 maja
osobiście chciała bym urodzić w kwietniu któregoś dwudziestego. Ale jak wyjdzie nie wiadomo. Czasem gadam z mym małym i mam nadzieje ze usłużne dziecko posłucha się mamusi
Z OM na 29 kwietnia
Z USG na 22 kwietnia
osobiście chciała bym urodzić w kwietniu któregoś dwudziestego. Ale jak wyjdzie nie wiadomo. Czasem gadam z mym małym i mam nadzieje ze usłużne dziecko posłucha się mamusi
Madzia_Singh
Kochana PYCHOTKA
ja bym sie nie pogniewala jak moja by wyszla wczesniej niz 26 kwietniaJa też mam 3 terminy porodu :-)
Z OM na 29 kwietnia
Z USG na 22 kwietnia
Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
Ja bym chciala Byka ustrzelic ale fakt to juz nie ode mnie zalezy;-);-)
Moja siostra jest byk i taaaka, że normalnie brak słów, jak za małolata się z nią dogadywałam, tak teraz zupełnie zmienil się jej światopogląd, i zawsze jest zgrzyt.
A baran... no cóż, w ogóle nie wierzę w znaki zodiaku, i na tym zakończę
moj m.jest bykiem i mowie wam upatre to jak cholera jak maly tez taki bedzie to obaj wejda mi na glowe
hehee ja jestem bykiem, mój mężuś też i córcia chyba też będzie
pies jest jedynie z marca
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Moja pierwsza córcia też Byk, za to druga chyba będzie Baran. Mąż Koziorożec, więc same rogacze ;-) Tylko ja Lew - król jest tylko jeden. ;-)
reklama
Podziel się: