reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się!!!

Ja tam na znaki zodiaku już nie patrzę bo wszystkie wynalazki twierdzą że ryba i waga nigdy nie będą ze sobą szczęśliwe a tu my się uparliśmy i jakoś od 8 lat jesteśmy szczęśliwi... mi się tylko marzy żeby mały trafił w jeden z terminów... albo urodziny mojej ukochanej Babci Tali (przy okazji urodziny mojego chrześniaka Krzysia) albo w rocznicę ślubu dziadków albo w rocznicę ślubu rodziców... do tego dodałam 13.04 szkoda tylko, że to nie piątek... a jeśli trafi gdzieś obok to będzie więcej dni świątecznych w kwietniu :D - na razie mamy 16, 18 i 19 więc zagęszczenie jest ciekawe tym bardziej, że termin z OM to właśnie 18.04

U nas jest tak samo- waga i ryba- i jak na razie nie narzekamy:)))

reklama
No to ja tez sie dołacze:) mam na imie Daria wkrotce 20lat...jestem szczesliwa mezatka od stycznia:)niecierpliwie czekam na moj skarb,ktory nosze pod serduszkiem(bedzie dziewczynka)jestem w 32tygodniu ciazy....termin porodu mam na kwietnia i tylko juz odliczam tygodnie...pozdrawiam:):)

U nas jest tak samo- waga i ryba- i jak na razie nie narzekamy:)))

My też Waga i Ryba, zgadzać się nie zgadzamy, ale się kochamy :-D
A teściowa zatwardziała astrolożka numerolożka nie może w to uwierzyć :-p
A Kajtuś będzie barankiem, chociaż M. chciałby Rybkę do swojego akwarium ;-)

Ostatnia edycja:
No to ja tez sie dołacze:) mam na imie Daria wkrotce 20lat...jestem szczesliwa mezatka od stycznia:)niecierpliwie czekam na moj skarb,ktory nosze pod serduszkiem(bedzie dziewczynka)jestem w 32tygodniu ciazy....termin porodu mam na kwietnia i tylko juz odliczam tygodnie...pozdrawiam:):)

cześć, witaj wśród kwietniówek :-)

No cóż ja jestem skorpinica tak jak córcia, mąż to rak a syn baranek a teraz też zapowiada się córcia baranek, a w rodinie najwięcej skorpionów i raków...

My też Waga i Ryba, zgadzać się nie zgadzamy, ale się kochamy :-D
A teściowa zatwardziała astrolożka numerolożka nie może w to uwierzyć :-p
A Kajtuś będzie barankiem, chociaż M. chciałby Rybkę do swojego akwarium ;-)

Możesz powiedzieć teściowej, że więcej szczęśliwych zestawów waga z rybką chodzi po świecie :D
I tak pewnie wszystko zależy od dokładnych dat a nie tak ogólnie tylko :D

Witam,
a ja mam na imię Ania. Wraz z moim mężem Grzesiem ( rocznik'80) oczekujemy naszego pierwszego dziecka - synka Karola, który ma przyjść na świat coś w okolicy 20 IV.:-)

reklama
Do góry