reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się!!!

A bo ja wiem, jak sie ta ulica nazywala....moze tak - jesli stalam na rynku i po prawej mialam McDonalda, to szlam do gory prawa ulica od rynku i pozniej znowu w prawo sie skrecalo. Tam z okienka mozna bylo kupic krecone:-) Pawlas tez mial niezle, ale tamte byly najlepsze;-)

reklama
Wchodze na kwietniówki prawie co dziennie i pierwszy raz widze ten wątek:szok:.
Ja mam na imie Anka i oczekuje na mojego synka kacperka który wg Usg urodzi sie 26 kwietnia a wg OM 17 no ale u mnie najbardziej prawdopodobna jest data z USG:-)

Skunkanka to już wiem o którą ci chodzi. :-) Jeszcze istnieje.
Co do Pawlasa to właśnie go zamknęli. Pan poszedł na emeryturę, a nie miał następcy, chętnego do prowadzenia interesu.:-(

umi 2 nie zawsze zgadza sie data z usg znajoma miala dwie daty jedna to 10 sierpien (usg) a druga 8 wrzesien (okres) urodzila ponad 4,5kg core dokladnie 8 wrzesnia tak jak wyliczyla z okresu. lekarze dawali na sierpien a dzidzia byla po prostu duza.
ja na szczescie nie mam problemu bo z okresu jest to 28 kwiecien a z usg 29 kwiecien wiec w tym czasie licze zobaczyc i przytulic moja dzidzie

Nie martwcie się ja mam 3 terminy porodu:)
według OM mam na 16 kwietnia, według USG w 12 tygodniu genetyczne to było USG to jest termin na 5 kwiecień a według USG mojego lekarza do którego chodzę to mam termin na 28 marca. w sumie to ja sama nie wiem:-D
okres ostatni miałam 1 dzień to może dlatego:tak:
Pewnie urodzę na przełomie kwietnia mi marca:szok:
Z Marlenka miałam termin na 10 kwietnia a według USG to na 25 marca a urodziłam 22 marca 3880 dzidzie szybko i łatwo:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
Powiem jak urodzę jak było:rofl2:

klucha09 No u mnie jest tak ze miałam opóźnioną owulacje ( bo inaczej nie spodziewałabym sie teraz kacperka:-p ) I ta data z USG jest bardziej prawdopodobna. Ale wszystko sie okarze.
4,5 kg duza dziewczyna!! czyli mamy podobne terminy:-)
Caro_S Duzo tych terinów:-) no ale nie wazne kiedy wazne zeby było zdrowe.

Szkoda tylko ze okolica nie ta sama:-) no ale kto wie moze akurat w tym samym czasie wyladujemy na porodówce:-)

reklama
Do góry