Witam was serdecznie Mam na imię Magda,jestem wesołą kobietą która lubi nawiązywać znajomościmam 25 lat i jestem w ciąży,na 19 lutego 2011 przewidywany termin porodu pozdrawiam wszystkich i zapraszam do klikania;-)
reklama
Cześć dziewczyny! ja jestem przy was trochę stara jak na młodą mamę, 21 lat, w przyszłym roku dopiero rozpoczniemy starania o dzieciaczka. Planuję mieć dziecko w wieku 23 lat, ale cały czas się zastanawiam jak możliwe jest pogodzenie tego ze studiami, tak żeby nic nie ucierpiało, a wręcz przeciwnie... pozdrawiam
B
beacia858
Gość
Witam dziewczyny
mam na imie Beata i mam 18 lat. Jestem w ciązy. Na 26 grudnia mam termin porodu. Pozdrawiam
mam na imie Beata i mam 18 lat. Jestem w ciązy. Na 26 grudnia mam termin porodu. Pozdrawiam
hej dziewczyny jestes aska
od paru miesiecy staram sie o dzidziusia, mam 24 lata, studiuje i zamierzam urodzic na studiach, to bedzie ostati rok, wiec dam rade
beacia - fajna data narodzin, moj maz urodzil sie 25
pozdrawiam
od paru miesiecy staram sie o dzidziusia, mam 24 lata, studiuje i zamierzam urodzic na studiach, to bedzie ostati rok, wiec dam rade
beacia - fajna data narodzin, moj maz urodzil sie 25
pozdrawiam
eve19
Mama Wiki i Simona
Ewelina (19), Marcin (23),dzidzia w drodze 28tydzień ciąży...termin porodu na 12listopada
Woj.łódźkie,obecnie walia
Woj.łódźkie,obecnie walia
Cześć mam na imie Kasia 19 wrzesnia kończe 20 lat dziś jest moj 11tydzień i 1 dzień
jestem z Gdańska pozdrawiam
jestem z Gdańska pozdrawiam
reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
Witam serdecznie obie mamuśki :-)