reklama
izoldzia
Fanka BB :)
Witam
Jestem tutaj zledwie od wczoraj i juz mi się spodobalo,za bardzo nie moge sie odnalezc ale to pewnie kwestia czasu:-).Mam na imie Iza i jestem mamą 13 miesięcznego Filipka i oczekującą na pojawienie sie drugiej naszej pociechy Zuzanki która ma pojawic sie z nami 2.08.08 pozrdawiam wszystkie sierpnióweczki.
Jestem tutaj zledwie od wczoraj i juz mi się spodobalo,za bardzo nie moge sie odnalezc ale to pewnie kwestia czasu:-).Mam na imie Iza i jestem mamą 13 miesięcznego Filipka i oczekującą na pojawienie sie drugiej naszej pociechy Zuzanki która ma pojawic sie z nami 2.08.08 pozrdawiam wszystkie sierpnióweczki.
Galarecia
mama Adasia '08
izoldzia witaj. Może napisz coś więcej o sobie. I zapraszam na główny wątek https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2008-f185/sierpien-2008-a-13557/
Witam dziewczyny już od jakiegoś czasu podczytuje wasze forum i w koncu postanowiłam do was dołączyć. Na imię mam Joanna mam 30 lat i w sierpniu ma na świat przyjść nasz synek Miłosz. Termin mam na 4 sierpnia 2008r. Mieszkam w Lublinie i jestem prawnikiem. Obecnie przebywam na zwolnieniu lekarskim tj od maja bo nie dawałam juz rady siedzieć w pracy przed komputerem.
Pierwszy raz pisze coś na jakimś forum więc mam nadzieje że wybaczycie wszelkie wpadki i nieporadność moją.
A mam prośbę napiszcie mi jak możecie jak się suwaczek dołącza bo nie moge do tego dojść a bardzo bym chciała mieć
Pierwszy raz pisze coś na jakimś forum więc mam nadzieje że wybaczycie wszelkie wpadki i nieporadność moją.
A mam prośbę napiszcie mi jak możecie jak się suwaczek dołącza bo nie moge do tego dojść a bardzo bym chciała mieć
reklama
Podziel się: