reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:):):):)

Witam przyszle mamy i bardzo sie ciesze, ze dolaczam do tak fajnego grona.
Mam 34 lat i jestem po raz pierwszy w ciazy. Razem z moim chlopakiem jestesmy bardzo szczesliwi. :-) O dzidziusia staralismy sie w sumie raz i od razu byl to strzal w dziesiatke:tak:
Mieszkam obecnie w Stanach. Tutaj bede rodzila nasze dziecko. Jak na razie jestem bardzo zadowolona z opieki lekarzy.:-)

reklama
Aga ja czuje sie bardzo dobrze, jak bym wcale nie byla w ciazy. Na poczatku miala ze 3 dni takie wymiotne, ale to juz mi przeszlo. Czuje sie poprostu rewelacyjnie.
U lekarza bylam juz w srode, milalam usg, jest wszytsko w porzadku.
W piatek milalam drugie usg (mam juz 34 lata) i wychodzi, ze ta ciaza bedzie bardziej kontrolowana, bo juz jest wieksze prawdopodbienstwo chorod genetycznych (zespol Downa), mialam pobierane mnostwo krwi, ale wszytsko jak cos jest ok.:-)

Witajcie wszystkie mamy!
W końcu dołączam do tego przewspaniałego grona (w końcu - ponieważ już od długiego czasu słyszę o tym od swojej koleżanki). Staraliśmy się z mężem o dziecko, w sumie 3 m-ce i na święta dostaliśmy wspaniały prezent!!!!:-) W sierpniu będziemy rodzicami!!!

Witam wszystkie mamy i forumki!
Najwyższa pora bym się przedstawiła :D
Mam na imię Agnieszka i mieszkam pod Warszawą. W styczniu skończyłam 28lat a w sierpniu przyjdzie na świat nasze pierwsze Maleństwo.

Pozdrawiam serdecznie

Agat - fajnie, że jesteś! Gratulacje! Wskakuj na wątek główny, pewnie szybko się z nami zżyjesz! Napisz do Ani przewidywaną datę porodu, dopisze Cię do listy sierpniówek.

Witam wszystkie mamy i forumki!
Najwyższa pora bym się przedstawiła :D
Mam na imię Agnieszka i mieszkam pod Warszawą. W styczniu skończyłam 28lat a w sierpniu przyjdzie na świat nasze pierwsze Maleństwo.

Pozdrawiam serdecznie

Witajcie :)

nareszcie mogę z dumą wstąpić w szeregi przyszłych mam! Mam 26 lat, a 27 sierpnia na świat przyjść ma moje pierwsze maleństwo :) W przyszły czwartek (21go) idziemy na USG 3D i jak tylko się da umieszczę jakieś zdjęcie na forum! A tymczasem pozdrawiam wszystkie przyszłe siepniowe mamuśki ;-)

rottka - witamy i na pogaduchy zapraszamy na wątek główny :-)
napisz do Ani prywatną wiadomość z terminem porodu, to dopisze cie do listy

reklama
Witam "agat" - Jak Widzę Mamy Termin Na Ten Sam Dzień..... Gratulacje I
Pozdrowionka

Do góry