reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:):):):)

Kakadu ja przy pierwszej ciązy idac na potwierdzenie do lekarza nie wiedziałam ze bede miala usg i mąż czekał na zewnatrz, jutro ide na usg i tez meza nie bedzie. Pierwszy powód to taki że zostaje z naszym synkiem w domu a drugi że tam nie ma nic do ogladania, takie ziarenko jest nie widoczne dla facetów :-D później jest problem z pokazeniem rączki czy noska a co dopiero taka fasolka a zreszta takie usg dopochwowe nie jest niczym przyjemnym. Lekarz wkłada Ci do środka narzędzie przypominające spory wibrator :-) jeszcze w dodatku zakłada prezerwatywe hehe mój mąż myśle że wolałby tego nie widzieć

reklama
WITAM WSZYSTKIE MAMUŚKI PO ŚWIĘTACH....
JEST TAM KTO???
A JUTRO JUŻ DO PRACY:-( NIE CHCĘ TAM IŚĆ-BLEEEEEEEE:no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:

BUZIAKI:blink:

Hej hej,

Mój piąty tydzień się kończy - szósty zaczyna. Ciągle mnie mdli - i to popołudniami :baffled:. Co gorsze coś się czuje niekonfortowo - jak przed miesiączką - trochę mnie uciska coś w podbrzuszu z lewej storny, czasem coś zaboli - czy to normalne?
To moja pierwsza, wyczekana ciąża :-D i się denerwuję...:confused2:

witam... ja się kakadu też bardzo cieszyłam, że wszystko jest ok i ominęły mnie mdłości, ale to wszystko przedwcześnie.... od kilku dni się męczę i to zwłaszcza popołudniu i wieczorem....:baffled: siadam z mężem do obiadu (na który sama miałam ochotę) i to tyle, bo.......muszę odejść :no: od tych zapachów aż mnie skręca:baffled::baffled::baffled: ale mam nadziję, że wszystko się jakoś unormuje:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
jeśli chodzi o bóle-miałam je wcześniej, ale podejrzewam, że u mnie były to nerwy...... trafiłam na pierwszą wizytę do takiego gina, że porażka - zamiast mnie zbadać, zrobić beta hcg lub nie wiem co jeszcze -stwierdził , że to ciąża pozamaciczna i albo poronię sama, albo w szpitalu, albo się ułoży..... i d i o t a !!!!!!!!!!!!!!!!! lekarza zmieniłam, ale z nerwów myślałam, że oszaleję-teraz jest ok, choć od czasu do czasu coś tam czuję-myślę, że to normalne......

3mam kciuki
baaaaaaaajjjjjjjjjjjjj

Mam na imie Monika
Stan cywilny:mężatka 21 czerwca 2007 -10 rocznica ślubu:-):-):-)

Mamy syneczka Kubusia:tak:

Atu przed samą wigilią taka niespodzianka-malutka fasolka....

Termin mam na 23 sierpnia:tak::-):-)

Witam Wszystkich bardzo serdecznie :-)
Od pewnego czasu obserwuję forum Sierpnióweczek 2008 i wreszcie postanowiam do Was dolączyć :tak:

Mam na imie Ania, mam 25 lat.
Jestem mężatką od 08.09. 2007r.
Nasze maleństwo ma pojawić się na świecie 08.08.08 ;-);-);-)

Witam wszystkie panie serdecznie.
27.12.07 zrobiłam teścik i pojawiły sie dwie kreseczki.
Dzisiaj ide do lekarza na potwierdzenie.
Mam na imie Klaudia, jestem z pod warszawy, Od pół roku jestem męzatką. Mam 20 lat niedawno skonczone. Od kilku miesięcy staralismy się z mężem o dzidziusia nio nio wkoncu pojawily sie dwie kreseczki

hej dziewczyny :-):-):-):-):-):-)
no to ja sie tez wam przedstawie

Mam na imę Irmina:-):-):-)
mam 22 lata w pazdzierniku 23 :zawstydzona/y:
nie jestem mężatką ale z moim facetem jestem już 3 lata :-):-):-):-)

na dwóch testach wyszłymi dwie kreseczki i czekam tylko na moją gin aż wróci z L4:tak::tak:

Pozdrowienia :-):-)

Też się dołaczam :-)
Mam na imię Dominika, mam 21 lat (w maju 22)
Mieszkam w Szczyrku woj śląskie, ale za pare dni czeka mnie wyprowadzka do Bielska. Studiuje dziennie filologie angielska. Nie jestem mężatka, ale mam cudownego narzeczonego :-) no i kochane maleństwo w sobie :cool2:

reklama
Małgośka z Opola, lat od niedawna 25.
Fasolka- 7 tydzień, na USG już się całkiem zacnie prezentuje.
Termin...hm, wg właśnych obliczeń ok.20 sierpnia 2008, ale wiemy jak to z tymi terminami.
Zawód: belfer:-)

Witam wszystkie sierpniówki:))

Do góry