reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:):):):)

Cześć! Mam na imię Lidka.
Mieszkam w Brzesku.To moja pierwsza ciąża - zupełnie niespodziewana:-) Jestem mężatką - 5 miesięcy po ślubie.
Według ginekologa Maleństwo ma się urodzić 28.08.08 ale moje obliczenia wskazują na tydzień wcześniej:tak: Ale przecież i tak Samo zdecyduje kiedy przyjść na świat:-)
Pozdrawiam wszystkie sierpniowe Mamusie!!!

reklama
Witam:)
Mam na imię Ania:-)
Moja fasoleczka(jak i Wasze) jest jeszcze dosyć mała, Termin porodu w przybliżonym terminie to 2.08.2008 r.
Mieszkam w Gorzowie Wielkopolskim, jeszcze mężatką nie jestem, natomiast zaręczona jestem od kwietnia 2004 r:happy2:
Pozdrawiam wszystkich gorąco;-)

no to i tutaj sie przedstawie:)
mam29 lat, jestem mezatka od ponad 4 lat, mieszkamy w stolicy Wielkopolski.
O nasza dzidzie staralismy sie 1,5 roku - w miedzyczasie zmienilam lekarza,ktory okazal sie bardzo dobrym specjalista i dzieki jego leczeniu udalo sie i jestesmy w ciazy:) mam za soba jedno poronienie w kwietniu 2006.
Przybliżony termin porodu: 10.08.2008

czesc dziewczynki, tyle z was juz wie ze w ciazy ? :szok:

niezle niezle, ja dopiero przedwczoraj sie przetestowalam, witam was serdecznie, bede was odwiedzac :tak:

mam 31 lat w kwietniu, coreczke prawie 9cio miesieczna i aspiracje na chlopczyka :cool2:

jestem poza krajem od 2 lat, na wakacje wprowadzam sie na dluzej do Geteborga i tam ma sie narodzic moje oczekiwane cudo :happy2: 28 sierpnia 2008

mezatka

:-)Cześć!!! Mam przyjemność do Was dołączyć, termin mam na 23 sierpnia 2008. Jak na razie byłam u dwóch lekarzy ale żaden mi nie odpowiada ( trafiłam do dwóch starszych pań, z którymi jakoś rozmowa mi się nie kleiła) . Może któraś z Was ma dobrego i sprawdzonego lekarza z Warszawy. Chciałabym zrobić test PAPP-A więc zalezało mi na przychodni państwowej i chyba tylko tacy lekarze tam przyjmują.
Pozdrawiam.:confused:

reklama
Witam serdecznie, chciałabym do Was dołączyć, termin mam wg OM na 1 sierpnia. Mam na imię Monika, 33 lata, mąż jeden ;-) od prawie 6 lat, mieszkam w Zabrzu. Jeżeli chodzi o tą dzidzię to nie staraliśmy się, niespodziewanie do nas zapukała z czego bardzo się cieszymy, pozdrawiam serdecznie wszystkie przyszłe mamusie

Do góry