reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:):):):)

:-):-):-)
a ja mysle ze mocno zaskocze...
mam na imie anka
mieszkam w lubuskim
jestem mężatką od i tu sie zaczyna.....od 1992
lat 37 :baffled:
Dzieci - MAM JEDNĄ CUUUUDOWNĄ MOCNO JUZ DUZĄ CÓRKĘ W 16 ROKU ZYCIA:-) :-)
tak naprawde to moja trzecia ciaza i bardzo bardzo sie boje...i tego ze jestem taka stara ...i mam złe doswiadczenia ..
i ciesze sie ze teraz mozna spotkać takich miłych ludzików i poczytac ..to tyle radosci ...zapisałam sie do sierpniówek i chciałabym baaaardzo pozostać.....pozdrawiam wszystkie sierpnióweczki:-):-)

reklama
Rotaneczka co za określenie "stara baba" pamiętaj, że życie zaczyna się po trzydziestce :). ja też mam nie zaciekawe doświadczenia ciążowe, ale jestem pozytywnie nastawiona :)
mam na imie Asia
mieszkam w Bydgoszczy
jestem mężatką od 2004
lat 32
termin wg OM 4 sierpnia wg USG 30 lipca
córka Maja - marzec 2006

Witaj rotaneczka!!! (Ja należę do staraczek-zapraszamy zagladaj do nas czasem-może coś poradzisz:)Nic się nie martw-uszy do góry bedzie dobrze:-) Stary-to jest pies!!!
Ty myśl pozytywnie! Twój bobasek bedzie dumny z takiej mamy i na pewno szcześliwy:-) Nie ważny jest wiek-ważne,że cieszysz się z tego stanu...Bo nie ma nic piękniejszego niż macieżyństwo...nie każdy ma taki przywilej bycia mamą... więc ciesz się Droga:-)
Ciąża Cię odmłodzi:-)
Trzymaj się cieplutko Ty i Twoj maluszek
Wszystkiego Naj

Witaj asioczek!!! Twoje nastawienie bardzo mi się podoba! Jesteś dumną mamą i tak trzymaj.
Cieszę się,że tutaj dołączyłaś
Wszystkiego Najlepszego dla Ciebie i bobaska!!!:-)

WITAM WSZYSTKIE SIERPNIOWE MAMUŚKI PO RAZ PIERWSZY . . . :-)
MUSZĘ PRZYZNAĆ, ŻE MIAŁAM (MIELIŚMY) DUŻO SZCZĘŚCIA Z MĘŻEM, BO UDAŁO NAM SIĘ JUŻ W 1 CYKLU PRÓB:))))))
MAŁŻEŃSTWEM JESTEŚMY PRAWIE PÓL ROKU I WŁAŚNIE NIEDAWNO STWIERDZILIŚMY, ZE TO JUŻ TEN CZAS I SZCZERZE - NIE SPODZIEWALAM SIĘ ,ŻE UDA NAM SIĘ JUŻ , TAK OD RAZU :) TYM BARDZIEJ SIĘ CIESZĘ:tak::tak::tak:

POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMUŚKI
3MAJCIE SIĘ
PA

Dorsik Witam Cię Bardzo Serdecznie- cieszę się,że do nas dołączyłaś:-)
Powiedz jeszcze ile masz lat?
i kiedy urodzi się bobasek?
Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i Twojego Maluszka:-)

reklama
Mam na imię Justyna, mieszkam w Rzeszowie, mam 32 lata
Moje starania były krótkie, udało się już w drugim cyklu. :-D
Cieszę się ogromnie i nie mogę się już doczekać mojej pierwszej dzidzi.

Do góry