reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:):):):)

witam i ja powinnam odrazu od poznajmy się .Mam na imie Julita ,wątek ten odkrył moj syn dwa miesiące temu ale moje dziecko nie pozwalało mi dołączyć do was ,tak bardzo płakało w tej chwili już jest lepiej i bylo by mi miło gdybyscie mnie przyjeły .mam córeczke Zosie która urodzila się 20 sierpnia jest dla nas malym cudem bo dośc długo na nią czekalismy.Zosia ur się z wagą 2,700 mierzyła 52 cm karmiona jest piersią chodz przyznam że początki byly trudne.W tej chwili to bobasek o wadze 6,100 i 60cm wzrostu

reklama
Witajcie też się ujawniam i z góry przepraszam, że dopiero teraz :zawstydzona/y:Nazywam sie Ewa i jestem mamą Nikodema, który urodził się 9 sierpnia z wagą 3680 i 59 cm. Uroodzil się przez cesarskie cięcie po 18 godzinach porodu naturalnego. Dziś Nikodem kończy 4 miesiące inie wiem kiedy to zleciało choć pierwszy miesiąc jego życia był najdłuższym miesiącem w moim życiu :) czytam was z przerwami od czerwca tym trudniej byłoby mi się rozstać. mam nadzieję że wybaczcie mi podglądactwo i przyjmiecie do swojego grona.

Czesc!!

Mam na imie Iza, David urodzil sie w sierpniu. Mieszkamy na stale w Irlandii, ale na Swieta przylecielismy do PL. Termin porodu mialam na 03.08.08, choc probowalam usilnie namowic Synka na 08.08.08 :-) Nie dal sie przekonac, widac dobrze mu bylo w brzuchu, bo w koncu wyciagnieto go "sila" 13.08.08 :tak:
Ucze sie wiec byc mama, a na babyboom mam nadzieje spedzic kilka wolnych chwil i poznac inne mlode mamy, z ktorymi wymienie sie doswiadczeniami.
Witajcie kochane!!

Witam i ja, podczytywaczka wyjadaczka:)
Podczytuję was już kilka miesięcy, miałam się dopisać jakoś tak w maju, ale trafiłam do szpitala, a potem nerwy i nawał obowiązków spowodowały, że na jakiś czas się odzwyczaiłam od podczytywania. Teraz, kiecy mały pozwala już na więcej, znów coraz częściej zaglądam i bardzo chciałabym móc z wami pogadac.
Ale od początku :
Mam na imię Magda, jestem z Łodzi i od 5 sierpnia jest ze mnie niemłoda (w czerwcu stukneło mi 34) młoda mama. Kostek spowodował totalną rewolucję w naszym życiu, pierwsze 6 tyg było koszmarne, ale teraz jest całym naszym światem. Zabawny z niego brzdąc, straszna gaduła i wiercipięta...nauczył się wyłączać karuzelkę, skubany, więc muszę ciągle biegać gdy chcę mieć chwilę spokoju.
Uniżenie proszę szanowną administrację forum o szansę :) i obiecuję nie tylko czerpać rady i siły z waszego gadania, ale i sama się udzielać.
Pozdrawiamy z burej Łodzi przed spacerkiem,
magda i kostek

reklama
Witaj Magda zapraszamy do naszego grona. A co do wieku nie jestes tuosamotniona, bo sa mamy starsze od Ciebie (ja 36), ale przez to w niczym nie przeszkadza:-):-D:-D:-D

Do góry