reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:):):):)

reklama
Witam wszystkich!
Nazywam się Ela. 25 sierpnia urodziła nam się córeczka Hania.Jest śliczna, a my jesteśmy przeszczęsliwi! Pozdrawiamy!

Witam wszystkie mamusie i dzieciaczki. Mam na imi Agnieszka. Jestem mamą Alicji. W sumie czytam Was odkąd dowiedziałam sie, że jestem w ciąży, ale jakoś tak wyszło, że dopiero teraz piszę :zawstydzona/y:
Alicja miała być sierpniowym dzieckiem, ale została czerwcowym. Urodziła się prawie 2 miesiące za wcześnie. Wiem, że macie tu mamusie z wcześniakami . Ważyła 2120g i miała 49cm długosci, 7 punktów.
Tak się zastanawiam czy przyjmiecie mnie do grona. W końcu nie dość, że piszę tak późno (a ja Was juz troszke znam:-)) to jeszcze Aleńka nie urodziła sie w sierpniu. Pozdrawiam

Gusiaczku witaj, mój Tomek też postanowił się pospieszyć na świat. Zapraszam na wątek główny, każdą nową mamę serdecznie powitamy.

Witam wszystkie Mamusie i Ich pociechy. Poniewaz zamierzacie zamknac watek glowny a ja z wielka przyjemnoscia Was podgladam (w sensie czytania)od dawna wiec jezeli zgodzicie sie chcialabym sie do Was przylaczyc. Mam na imie Monika. Czytam Was od lipca, czyli odkad dowiedzilam sie o forum, a nie ujawnialam sie do tej pory bo mialam byc mama sierpniow-wrzesniowa-termin porodu przewidywano na 31.08 lub 01.09. Oliwka natomiast nie chciala za bardzo wychodzic na swiat i urodzila sie dopiero 09.09.2008 r. Wazyla 3kg i mierzyla 54cm. Dzisiaj to juz kawal kobiety wazy 5,5 kg, mierzy 58 cm i wsuwa butele co 3h. Pozdrawiam i czekam na Wasza odpowiedz:)

reklama
Do góry