reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy Sie!!

reklama
witam

Ja jestem Paulina mam 29 lat:tak::tak: do 30-stki zostało mi półrocze:-D raze z męzemu od 5 lat mieszkamy w południowej Walii mamy dwa brzdące jeden ma 7 miesiecy a drugi 4 lata..
lubię fotografować kucharzyć itp.....ogólnie dużo rzeczy lubię robić .....

no to tyle w skrócie:-p

Witam serdecznie..... jestem mamą Oliwii mieszkamy w Uk niedaleko Northampton ..... pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję że sie zadomowię

polis1010 widzę że jesteś z Rzeszowa .....a ja mam koleżankę u siebie w miasteczku z Rzeszowa

P141011_17.25.jpgDSCF2006.jpgDSCF2011.jpgcześć mam na imię Gosia mam 24 lata mieszkam w UK a dokładnie w Swansea.Mam dwie śliczne córeczki najstarsza ma 3 latka i ma na imię Gabriella a najmłodsza ma 17 miesięcy i ma na imię Victoria.Fajnie by było poznać inne mamy.Pozdrawiam wszystkie mamy serdecznie
:happy2::-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny..mam na imie Ewelina i mieszkam w poole (od miesiaca)mam dwoch synkow lat 6 i 4...wczesniej mieszkalam w londynie.Fajnie ze ktos rozpoczal taki watek gdyz jestem nowa w Poole i ciezko jest tu poznac jakies mamy choc pisalam na nie jednym forum:no:troche czuje sie samotna nowe miejsce...zero znajomych..no ale coz moze z czasem..:confused:

Do góry