Witam. Jestem Agnieszka.Mam roczna coreczke Nadie i wspanialego narzeczonego. Mieszkamy w Plymouth ok 2,5 roku. Na codzien zajmuje sie corcia i domem,a w weekendy pracuje w zakladzie miesnym jako qa. Kocham taniec i muzyke i widze,ze moja corcia tez odziedziczyla po mnie zainteresowania,bo uwielbia tanczyc pozdrawiam wszystkie mamusie
reklama
MlodaMamaMonika
Powoli wdrążam się
Hej, od roku mieszkam w Leicester i jestem 4 tygodnie przed narodzinami naszej kochanej coreczki (pierwszej i na pewno nie ostatniej) ;-)
Wtam :-) jestem Sandra , mieszkamy w polnocnej Irlandii , mamy 3 synow i jestesmy rodzina zastepcza dla mojej siostrzenicy wiec w sumie mamy 4 dzieci :-) pracujemy w domu wiec mamy nasza gromadke na oku hi hi ;-)pozatym prowdzimy sklep , jestesmy troche zwariowana rodzinka ktora uwielbia podroze i zmiany dlatego tez planujemy przeprowadzic sie do Angli :-)
Witam cieplutko wszystkie mamusie
Mam na imie Agnieszka mam przeeeecudowną dwu i pół letnią córeczkę Oliwie
Mieszkam w Ebbw Vale od ok 2 tygodni.
Zadamawiamy się i poznajemy okolicę:-)
Mam na imie Agnieszka mam przeeeecudowną dwu i pół letnią córeczkę Oliwie
Mieszkam w Ebbw Vale od ok 2 tygodni.
Zadamawiamy się i poznajemy okolicę:-)
OLUSIAAA
Fanka BB :)
Witam wszystkie mamusie :-)
Jestem Mamusią Konradka który skończył niedawno pół roczku,mieszkamy w Londynie ...
Chętnie poznamy szczęśliwe Mamusie ze swoimi pociechami
Jestem Mamusią Konradka który skończył niedawno pół roczku,mieszkamy w Londynie ...
Chętnie poznamy szczęśliwe Mamusie ze swoimi pociechami
Madajka
Zaangażowana w BB
czesc dziewczyny!
mam na imie Ania i mieszkam w huddersfield,bede mama we wrzesniu! sa jakies mamusie moich okolic??? pozdrawiam serdenie!
mam na imie Ania i mieszkam w huddersfield,bede mama we wrzesniu! sa jakies mamusie moich okolic??? pozdrawiam serdenie!
MlodaMamaMonika
Powoli wdrążam się
Witam, mieszkam z moją Lenka w Coalville i chetnie poznamy inne mamy z dziecmi ;-)
reklama
Towicz86266
Fanka BB :)
Hej mam na imie Kamila i mieszkam w Aberdeen /Szkocja w grudniu zostanę mamusią chętnie poznam kogoś z moich okolic :-) Pozdrawiam
Podziel się: