reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy Sie!!

witam wszystkie mamy.mam na imię Monika i jestem mamą prawie dwu letniego chłopaka Kacpra.od 3lat mieszkam w UK,dokładnie w Huddersfield.pozdrowionka dla wszystkich rodziców z UK i nie tylko;)

reklama
Ja też chciałabym się przywitać mam 30 lat i mieszkam od 6 lat w Londynie dzieci jeszcze nie mam ale mam nadzieje ,ze w niedługim czasie zostanę mamusią gdyż zaczynamy starania o dzidzie pozdrawiam wszystkie kobietki z forum:)

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie

mam na imie Monika i jestem mama 5miesiecznefo Jasia...chetnie nawiaze kontakt z mamami z Leyton i okolic....;-)tak szybciutko tylko...rodzilam w Whipps Cross i mam mile wpomnienia pomimo 32 godzinnego porodu x x

witaj Moniko,mam na imie Magda,mam29 lat i 6 miesiecznego synka.Jestem w Anglii z mezem od wrzesnia.Zawitalam na forum dzis i jeszcze nie wiem co do czego ale mysle ze jakos sie polapie.Mieszkamy w Andover.Pozdrawiam:-)

mam na imie Magda, lat 22, oczekuje synusia z moim partnerem ktory pochodzi z Indii...mieszkamy w Leeds.w uk jestem juz 3,5 roku.pozdrawiam

Witam wszystkie mamuśki,
mieszkam z moją ukochaną rodzinką w Maidstone od kwietnia ubiegłego roku (nareszcie razem po długiej rozłące z mężem, który mieszka tu parę lat).Jestem mamą dwuletniego Alanka, a obecnie oczekujemy na córcię:-), która ma pojawić się na świecie w czerwcu.
Co by tu o sobie.....ukończyłam Ekonomię na UE w Krakowie ale póki co jestem na urlopie wychowawczym i cieszę się wspólnym czasem z rodzinką (tym bardziej go doceniam bo mialam poważny wypadek samochodowy wlasnie w pracy)Kocham dobry film, książki i gotowanie..

Pozdrawiam Was cieplutko:-D

Witam wszystkich. Mam na imie Sylwia a moj synek Olivier urodzil sie 1 stycznia 2010.obecnie mieszkam w Szkocji od 3 lat. Pozdrawiam wszystkich serdecznie

Witam wszystkie. Mam na imię Agata, mam 3 letniego synka Kacperka i fasolkę w brzuchu :) termin na 23 lipca. Mieszkamy całą rodzinką w UK od ponad 5 lat, aktualnie mieszkamy w High Wycombe. Pozdrawiamy

reklama
Do góry