reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się!!! REEdycja

2 pierwsze z dzisiejszego spaceru, nastepne to z krateru wygaslego wulkanu a na jego miejscu powstaly bulgoczace blota, 3 z wyprawy na wodospady..

Załączniki

• DSC01083_edited.jpg
    DSC01083_edited.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC01084_edited.jpg
    DSC01084_edited.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC00867_edited.jpg
    DSC00867_edited.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC00810_edited.jpg
    DSC00810_edited.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
reklama
Kobietki jak znajdę czas i wenę twórcza to zrobię jakieś podsumowanie tego wątku. Zobaczymy co to wyjdzie... które województwo jest najbardziej oblegane itd....itp....;-):tak:

To teraz ja :-D Patrycja, lat 24, od tegorocznych Walentynek mężatka, a od 16 lipca mama :-) Kacperek to nasze drugie maleństwo, jak wiecie pierwsze poroniłam :-( Urodziłam się i mieszkam w Żorach (woj. śląskie), pracuje w Rybniku jako montażysta , sporadycznie jako dziennikarz, gdy mało ludzi jest w firmie :-) Jest to regionalna TV, osoby z Rybnika pewnie będą kojarzyć TVT :sorry: Sporo o mnie jest w głównym lipcowym temacie :-D

To już wiem skąd wiesz o Rydułtowach he he he!

No mnie też tu jeszcze nie było :rofl2::happy:

Mam na imię Kamila, w grudniu kończę 26 lat, mężatką jestem od 21 czerwca 2008r, a mamusią od 30 czerwca tego roku :-D:-D Pierwszą ciąże poroniłam w 7 TC :-( a po 1,5 miesiąca znowu zobaczyłam dwie kreseczki na teście :laugh2: Urodziłam się w Gdańsku i tam mieszkałam 4 lata, potem przeprowadziliśmy sie do małej miejscowości także na Pomorzu, a po ślubie przeprowadziłam sie do Koscierzyny. Skończyłam studia licencjackie Ekonomia- wycena nieruchomości, obecnie jestem na zaległym urlopie wyp., potem czeka mnie url. wychowawczy :tak::tak:

Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!

Witam, też w koncu trafiłam tutaj, żeby napisać coś o sobie.
Mam na imię Agnieszka, 27 lat i mieszkam w Warszawie.Pochodzę z okolic Częstochowy. Jestem szczęśliwą mężatką od prawie 2 lat. 17.07.2009 urodziłam córeczkę- Tosię, która jest całym moim światem.
Z zawodu jestem lekarzem weterynarii i pracuję w lecznicy dla małych futrzaków- czyli od królika w dół.

To może ja też opowiem kilka słów o sobie...

Mam na imię Ola, mieszkam w Tarnowskich Górach na Śląsku.
Jestem mężatką od prawie 2 lat.
Mam synka Mateuszka, urodzonego 23 lipca 2009, rodziłam w Gliwicach. Jestem na końcówce macierzyńskiego, później czeka mnie niestety powrót do pracy:-(
Mati jest małym aniołkiem. Przesypia całe noce, ładnie je z piersi i powolutku próbuje nowe jedzonko (jabłuszka, marchewki itp.).
W tym roku skończyłam studia pedagogiczne, w grudniu będę się bronić:szok:

ja bylam duzo razy w aqua parku w tarnowskich górach i bardzo fajnie tam jest ;-) w szczegolnosci czarna zjezdzalnia taka straszna :-pale o niebo lepsza jest w wiśle w gołebiewskim bylam z moim w wakacje2008 ;-)

reklama
Mamy, mamy aqua park. Ale ostatnio tam byłam chyba z 5 lat temu. Ale w szkole, to nas na lekcjach w-f tam zabierali. To zapraszam do nas, pośmigamy na zjeżdżalniach. No i w soboty są zajęcia dla maluszków. My jeszcze nie byliśmy, ale mamy zamiar.

Do góry