To teraz ja Patrycja, lat 24, od tegorocznych Walentynek mężatka, a od 16 lipca mama :-) Kacperek to nasze drugie maleństwo, jak wiecie pierwsze poroniłam :-( Urodziłam się i mieszkam w Żorach (woj. śląskie), pracuje w Rybniku jako montażysta , sporadycznie jako dziennikarz, gdy mało ludzi jest w firmie :-) Jest to regionalna TV, osoby z Rybnika pewnie będą kojarzyć TVT Sporo o mnie jest w głównym lipcowym temacie
reklama
justysia85
Fanka BB :)
O mnie też tu nie ma!!!
WIĘĆ......
jak wiecie na imie mam JUSTYNA, urodziłam się we Wrocławiu,wychowałam w NAMYSŁOWIE i w listopadzie skończyłam 24 latka,więc ze mnie skorpionek .A obbecnie mieszkam w Laskach pod Kępnem w wielkopolsce!!!Lecz to nie koniec,na wiosne zaczynamy budowe,w nastepnej dziurze pod Turkiem .Mamy tam działke i lasy przepisane przez teścia!!
Wyszłam za mąż 15lipca2006 roku,a razem jestesmy juz prawie osiem latek!!
Bardzo KOCHAM męża jak pisałam ,choc jak każdy facet potrafi wkurzyć!!!;-)
Jestem mamą dwóch cudnych chłopców.
Karolka,który sie urodził15 grudnia 06r. i juz nie długo bedzie zdmuchiwał trzy świeczki na torcie!!!:-(A był taki malutki.,jets żywym ,wstydliwym dzieckiem ,które potrafi dać w kość i uwielbia ciągniki i autka,którym daje imiona!!!
I JULKA urodzonego 24lipca tego roku,który jest spokojniejszy od starszego brata!!
Nie studjuje choć bardzo chciałam i mam nadzieje ,że kiedyś będzie!!!
I JAK KAŻDA MAMA CHCĘ JAK NAJLEPIEJ DLA SWOICH POCIECH!!!
I ONE I MĄŻ SĄ MOIM ŚWIATEM!!!
CAŁUSKI MAMUŚKI ;-)...!!!!...
WIĘĆ......
jak wiecie na imie mam JUSTYNA, urodziłam się we Wrocławiu,wychowałam w NAMYSŁOWIE i w listopadzie skończyłam 24 latka,więc ze mnie skorpionek .A obbecnie mieszkam w Laskach pod Kępnem w wielkopolsce!!!Lecz to nie koniec,na wiosne zaczynamy budowe,w nastepnej dziurze pod Turkiem .Mamy tam działke i lasy przepisane przez teścia!!
Wyszłam za mąż 15lipca2006 roku,a razem jestesmy juz prawie osiem latek!!
Bardzo KOCHAM męża jak pisałam ,choc jak każdy facet potrafi wkurzyć!!!;-)
Jestem mamą dwóch cudnych chłopców.
Karolka,który sie urodził15 grudnia 06r. i juz nie długo bedzie zdmuchiwał trzy świeczki na torcie!!!:-(A był taki malutki.,jets żywym ,wstydliwym dzieckiem ,które potrafi dać w kość i uwielbia ciągniki i autka,którym daje imiona!!!
I JULKA urodzonego 24lipca tego roku,który jest spokojniejszy od starszego brata!!
Nie studjuje choć bardzo chciałam i mam nadzieje ,że kiedyś będzie!!!
I JAK KAŻDA MAMA CHCĘ JAK NAJLEPIEJ DLA SWOICH POCIECH!!!
I ONE I MĄŻ SĄ MOIM ŚWIATEM!!!
CAŁUSKI MAMUŚKI ;-)...!!!!...
Ostatnia edycja:
A
Alusia8989
Gość
To teraz Jaaa chyba się nie wpisalam jeszcze
Alicja jestem i mam tylko 20 lat
Żoną jestem od 7 lutego 2009 czyli jakieś 9,5 miesiaca a nasz Jasiek ma 4,5
Pracuje w sklepie ale obecnie przebywam na urlopie a potem na L-4 będe bo JESTEM W CIĄŻY
Aaaa mieszkałam w Żorach (woj.śląskie) a teraz mieszkam w Rybniku ale chyba już nie długo bo na wiosne zaczynamy budowe i znowu wracam do Zor )
Buźka
Alicja jestem i mam tylko 20 lat
Żoną jestem od 7 lutego 2009 czyli jakieś 9,5 miesiaca a nasz Jasiek ma 4,5
Pracuje w sklepie ale obecnie przebywam na urlopie a potem na L-4 będe bo JESTEM W CIĄŻY
Aaaa mieszkałam w Żorach (woj.śląskie) a teraz mieszkam w Rybniku ale chyba już nie długo bo na wiosne zaczynamy budowe i znowu wracam do Zor )
Buźka
vercik_86
No to teraz ja bo mnie tu napewno nie ma.
Na imie mam Weronika. W sierpniu skonczylam 23 lata. Urodzilam sie i mieszkam/mieszkalam w Gdansku, bo obecnie od 2 lat na maej wyspie zwanej Islandia. Nie jestem jeszcze zamezna, ale mam nadzieje ze juz nie dlugo, bo daty jeszcze nie ma i kasy tez brak hehe. Z moim narzeczonym znamy doe od 5 lat.
Mam 3,5 miesiecznego synka Roberta, ktory jest moim pierwszym dzieckiem. Urodzil sie on na tej mroznej, wietrznej wyspie 31 lipca.
Z zawodu jestem visual merchendiser'em.
Na imie mam Weronika. W sierpniu skonczylam 23 lata. Urodzilam sie i mieszkam/mieszkalam w Gdansku, bo obecnie od 2 lat na maej wyspie zwanej Islandia. Nie jestem jeszcze zamezna, ale mam nadzieje ze juz nie dlugo, bo daty jeszcze nie ma i kasy tez brak hehe. Z moim narzeczonym znamy doe od 5 lat.
Mam 3,5 miesiecznego synka Roberta, ktory jest moim pierwszym dzieckiem. Urodzil sie on na tej mroznej, wietrznej wyspie 31 lipca.
Z zawodu jestem visual merchendiser'em.
adudz82
Lipcowa mamusia :)
vercik visual to jeszcze rozumiem, o co to jest merchendiser??Z zawodu jestem visual merchendiser'em.
vercik_86
Hehe..dziwny zawod ale podoba mi sie to. Pracuje w sklepie lub dla sieci sklepow zwlaszcza z odzieza ostatnim bya siec Cropp Town. Zajmuje sie czyms takim jak projektowanie lub urzadzanie wedlug projektu witryn sklepowych i wnetrza sklepu. Jak co ma wygladac zeby przyciagac klientow itd...dzwine ale tworcze..
No my juz ze spacerku wrocilismy, zdjec narobilam bo nawet ladne widoki byly nad oceanem..
No my juz ze spacerku wrocilismy, zdjec narobilam bo nawet ladne widoki byly nad oceanem..
adudz82
Lipcowa mamusia :)
to musisz w fajnym miejscu mieszkać;-);-);-)No my juz ze spacerku wrocilismy, zdjec narobilam bo nawet ladne widoki byly nad oceanem..
vercik_86
A no..nad samym oceanem....
reklama
vercik to jak masz jakies ciekawe fotki, to wrzuc chetnie obejrzymy w jakim ciekawym miejscu mieszkaszNo my juz ze spacerku wrocilismy, zdjec narobilam bo nawet ladne widoki byly nad oceanem..
Podziel się: