reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poznajmy się!!! REEdycja

Byłam tam raz jak ojczyma na lotnisko do Perzowic zawoziliśmy ,w drodze powrotnej z ranca bylismy i nie było wtedy duzo ludzi.I mi sie baaardzo spodobało,tylko daleko troszke tam mamy.Ale kiedys napewno pojedziemy sie tym pocieszam ,jak chłopcy troszke dorosna to ich do kopalni zabiore,ale jeszcze sa zamali!:-):-):-)

reklama
ja tu jeszcze wspisu nie zrobiłam więc moja kolej.
Nazywam sie Beata, mam 26lat, ( w styczniu 27), kochającego M od ponad 7 lat i cudowną córcię dłuuuugo wyczekiwaną (ponad 3 lata) urodzoną 22 lipca. Mieszkamy w Szczecinku, tj miejscowość na pomorzu zach. Zapraszam na kawkę jakby któraś była przejazdem :-) Mam licencjat z administracji, w planach mgr, ale czekam aż mąż skończy swoje studia. Mieszkamy na stancji bo nie stać nas na własne m, ale coś myślimy nad wzięciem kredytu bo ile się można bujać na obcych mieszkaniach. Jestem kierownikiem księgarni od 5 lat , praca super:-) całą zimę mogę spać:-D robota tylko od czerwca do października. Jestem kurdupelek 152cm więc pewnie najmniejsza z Was wszystkich. Teraz jestem na urlopie zaległym do 15 stycznia a potem powrót do pracy masakraaaa:-:)-:)-( No to chyba na tyle :-)

reklama
Do góry