reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się!!! REEdycja

Ja mam na imię Ula.. jakoś tak naturalnie od czytania przeszłam do pisania i sie nie przedstawiłam. Mam 26 lat miesiąc po ślubie (tj w pazdzierniku 2008r) zaszłam w planowaną ciążę. Jak kazdej mi tez cos tam dolega (cukrzyca, niedoczynnosc tarczycy itd) ale teraz juz mysle tylko o tym by synek przyszedł na świat zdrowy i pełen sił do zycia.

reklama
Jak wszystkie to wszystkie!
Mam na imię Ania , w marcu skończyłam 27 lat, jestem mężatką prawie pięć lat. Mam 3,5 letniego syna Stasia. Mieszkamy w małej miejscowości na śląsku! Obecnie jestem na l-4 od 22 tygodnia ciąży z powodu przedwczesnych skurczów, Zaliczam się też do słodkich mam! Co jeszcze hm. Może to ,że ciąża w sumie była planowana, w sumie , bo planowałam ją od maja do wrześnie( nie chciałam rodzić w lato, a przed) a wyszło w październiku! Ale namieszałam , niestety to u mnie normalne!
Może teraz o moim pierworodnym, jest kochanym urwisem , niestety ma astmę oskrzelową i często wczasujemy w szpitalach! Mam tylko nadzieje, że Maksiu będzie zdrowszy!

:-)witam,mam na imie Beata,27 lat i mieszkam w małej miejscowości koło minska mazowieckiego.z moim M jestesmy małżeństwem prawie od 5 lat.Posiadamy już swój domek<co prawda ne doszykowany,ale własny>,wiec zdecydowaliśmy sie w końcu na powiekszenie rodzinki,:-)nasz synek przyjdzie na świat 21 lipca,wyczekujemy na urodzinki:-)pozdrawiam .

witam,od dawna was podczytuje,mam na imie gosia,mam 25 lat,mam już 4 letnią córeczke,a 27 lipca oczekujemy następnej pociechy,pozdrawiam lipcóweczki

o kurcze i ja jestem troche spozniona:) no ale chyba jeszcze nie jest za pozno zeby sie przedstawic.
Mam na imie Beata, mam 25 lat. Mieszkam w Anglii od 3 lat. A tak wogole to moj dom jest na warm- mazur. Z mezem jestesmy razem od 7 lat, a malzenstwem prawie 2 lata ( rocznice mamy 21 lipca) wiec nasza coreczka bedzie prezentem na nasza rocznice:) Pracowalam do 31 tygodnia ciazy, nie wracam do pracy, na ten moment planuje wychowywac coreczke.
sorki ze tak pozno:zawstydzona/y:

ja też może coś o sobie napiszę. mam 28 lat, znamy się z mężem od ponad roku, a małżeństwem jesteśmy dokładnie 9 miesięcy. za miesiąc urodzi nam się dzidziuś. :)
jestem nauczycielką... więc teraz mam wakacje :)
pozdrawiam wszystkie lipcóweczki

Dziewczyny!

Tak sobie pomyślałam, że warto wrócić do tego wątku.
Proszę, wpisujcie się... :tak::tak::tak:
myślę o dziewczynach które tego nie zrobiły wcześniej.
:sorry:;-)

Może uda się kiedyś skonstruować mini listę z jakich miejscowości jesteśmy.... Może w przyszłości jakieś regionalne spotkanka można będzie zrobić....:-)

O to ja się dopisuję, bo przyznaję się bez bicia, ze mnie tu nie ma
Mam na imię Magda, mam 26 lat, urodziłam się na śląsku w Rybniku, a mieszkam obecnie niedaleko Jarocina( zapraszam na festiwal, heheh) Jestem szczęśliwa mężatka od prawie dwóch lat. Filipek, to moje pierwsze wymodlone dzieciątko, byłam w ciąży w 2007, ale poroniłam na miesiąc przed ślubem w 9 tygodniu :-(
Z zamiłowania nauczycie francuskiego, z konieczności bankowiec, bo niestety brak etatów w mojej mieścinie :-(

Ostatnia edycja:
o! Iwon, fajnościowy pomysł!:tak:

To ja już piszę o sobie - jestem sobie 26-letnią Anią, prawie 3,5 roku po slubie, mam (narazie jedną) córeczkę Zosię.
Pochodzę ze Starachowic w woj.świętokrzyskim. Obecnie mieszkam w Grajewie (tak jakoś dziwnie wyszło).
Przez 5 lat mieszkałam w Warszawie, gdzie studiowałam oligofrenopedagogikę, która jest moją ogromną pasją (zwłaszcza autyzm dziecięcy).Przez dwa ostatnie lata pracowałam w szkole specjalnej jako nauczyciel i juz tesknie za moją klasą, ale razczej szybko do pracy nie wrócę.
I co jeszcze?:unsure: Od kilku miesięcy przesiaduję przed komputerem i sprawdzam na forum bb czy aby przypadkiem ktos czegos nie napisal:-D
Buziole!

Ostatnia edycja:
reklama
ojj ja też tego wątku wcześniej nie zauważyłam:sorry::sorry::sorry:
widzę, że jest tu troche moich iminniczek, też mam na imię Ania,:-) w kwietniu skończyłam 27 lat, :szok: swojego M poznałam ponad 7 lat temu a od lipca 2004 jesteśmy małżeństwem, Monia to nasza pierwsza córcia, wcześniej niestety były problemy ( w 2006 poroniłam w 16 tyg):-(, mieszkam na północy naszego kraju, chociaż coraz bardziej przesuwam się na południe bardzo małymi kroczkami:tak::tak::tak: urodziłam się w Gdyni, wychowałam w Gdańsku (ponad 20 lat) a od ślubu mieszkam w Tczewie ( juz 6 roczek leci), i tak się śmieje, że może do śmierci uda mi się do naszych gór dotrzeć - chociaż w to powątpiewam, bo mój M niechce się nigdzie stąd ruszać - ma tu całą swoją rodzinkę.nie wiem co jeszcze napisać więc na razie tyle.
pozdrawiam wszystkie lipcówki

Do góry