reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się!!! REEdycja

Buziaki dla letnich mam!
Mam na imie Kasia, mieszkam w Hispzanii, w pieknym Alicante. Czekamy dzielnie i cierpliwie na nasze pierwsze Cudo! Plci jeszcze nie znamy, ale moze 2 marca...Zycze Wam swietnego samopoczucia i pogody ducha na kazdy dzien oczekiwania!Wszystkim sle sloneczko!!!:-)

reklama
Czesc jestem Kasia, pochodze z Leszna w wielkopolsce. Termin mam na 12 lipca. Nie znam plci dzidzi i nie chce :-D Dowiem sie jak przyjdzie na swiat :happy: Pozdrawiam wszystkie przyszle i obecne mamusie

Witam Wszystkich serdecznie!
Pochodzę z Katowic. Termin porodu zaplanowany mam na 18 lipca. Nie znam jeszcze płci dziecka:-(
Mam nadzieję że miło spędzimy ten wspólnie radosny czas w oczekiwaniu na dziecko i obejdzie się bez jakichkolwiek komplikacji.
Pozdrowionka

Witam wszystkie lipcowe mamy!
Nazywam się Julia, termin mam na 30 lipca, ostatnie USG wykazało,że bedzie synek.

Będzie to nasze pierwsze dziecko. Mąż bardzo się cieszy i przeżywa każdą zmianę , która zachodzi w moim organizmie.

Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie. Do dziś pisałam na innym forum ,ale sie na nim zawiodłam i znalazłam Wasze.:-)

reklama
Do góry