Witam ,właśnie się zarejestrowałam jako nowy użytkownikmiło mi dołączyć do grona zimoródek,termin wyznaczono mi na 21.2.to moja pierwsza ciąża ,płeć dziecka mam nadzieję poznać podczas najbliższego USG 28.9.Coś mi się wydaje, że będzie Błażej ale zobaczymy:0
reklama
madiu
Fanka BB :)
Witam i ja.
Jestem Magda, 25 lat i to maja pierwsza ciąża, pełna radości i pytań, obaw oraz troski o maleństwo. Termin wyznaczony przez gin to 28 lutego, choc mi wydaje się że będzie wcześniej troszeczkę. Jeszcze nie znamy płci naszego maleństwa, ale mój przyszły uważa, że będzie dziewczynka ciekawe czy ma dobrą intuicję.
Jestem Magda, 25 lat i to maja pierwsza ciąża, pełna radości i pytań, obaw oraz troski o maleństwo. Termin wyznaczony przez gin to 28 lutego, choc mi wydaje się że będzie wcześniej troszeczkę. Jeszcze nie znamy płci naszego maleństwa, ale mój przyszły uważa, że będzie dziewczynka ciekawe czy ma dobrą intuicję.
Olcia_87
Fanka BB :)
Hejka mam na imie Olga Mam 23 lata .Jestem w 18 tyg ciazy to termin wypada mi na 19-20 luty 2011 Pochodze z Bielska Białej lecz w tym momencie mieszkam w Oxfordzie UK
Pozdrawiam cieplutko
Pozdrawiam cieplutko
To i ja powiem parę słów o sobie.
Mam na imię Joanna, mam 26 lat, jestem w 20 tyg. ciąży. Mój termin to 8 luty 2011
Razem z mężem mieszkamy i pracujemy w Białymstoku.
Mam 7 letnią sukę pit bullkę, którą uwielbiam i bez której nie wyobrażam sobie naszego mieszkanka
Z utęsknieniem czekamy na dzień w którym do naszej "niepełnej" rodzinki dołączy pełne uzupełnienie - Nasze Maleństwo - 5 października mam nadzieję dowiem się syn czy córka
Pozdrawiam wszystkie mamusie, te obecne i te przyszłe
Mam na imię Joanna, mam 26 lat, jestem w 20 tyg. ciąży. Mój termin to 8 luty 2011
Razem z mężem mieszkamy i pracujemy w Białymstoku.
Mam 7 letnią sukę pit bullkę, którą uwielbiam i bez której nie wyobrażam sobie naszego mieszkanka
Z utęsknieniem czekamy na dzień w którym do naszej "niepełnej" rodzinki dołączy pełne uzupełnienie - Nasze Maleństwo - 5 października mam nadzieję dowiem się syn czy córka
Pozdrawiam wszystkie mamusie, te obecne i te przyszłe
Witam wszystkie przyszłe Mamy Jestem na forum od jakiegoś czasu, ale szczerze mówiąc dopiero zaczynam się udzielać. Wcześniej nigdy nie miałam potrzeby uzewnętrzniania się na stronach internetowych - teraz wszystko się zmieniło. Chyba potrzebuje kogoś z kim mogę się podzielić obawami, a ona je zrozumie Czyli przyszłymi mamami Termin mam na 17 lutego i podobnie jak Olcia_87 usg mam 6 października Już się nie mogę doczekać. Tylko, że my wciąż zastanawiamy się czy chcemy znać płeć Pewnie dobrze wiedzieć bo można wtedy spokojnie kompletować wyprawkę, ale z drugiej strony to niesamowite jak dopiero przy porodzie lekarz mówi: "Ma pani piękną, zdrową córeczkę/ pięknego, zdrowego synka" No cóż zobaczymy..
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
No to teraz ja.
Mam na imię Asia, lat 30 za kilka dni. Mieszkam niedaleko Opola.Po ślubie 7 lat. Mamy córeczkę - Ninkę, lat prawie 5. I odważyliśmy się postarać się po raz drugi :-) - termin wg. kalkulatorów 30.01 - 02.02. Pracuję w przedszkolu i czekam na wakacje!
Pozdrawiam!!!
hehe no to ja tez się przywitam - tylko ze muszę skopiować twój post bo też jestem Asia mam 30 lat prawie 5 letnią córcię Maję i jestem 7 lat po slubie ( w sierpniu minęło)
I teraz tez czekam na drugiego dzidziusia termin mam podobny też do ciebie bo 28.01-03.02
Dzis może dowiem sie jaka bedzie płec dzieciątka
I Witam wszystkie lutowe mamusie
Margoz to super, nie jestem sama Hihi Miło, że ktoś w tym samym dniu co ja będzie oczekiwał przyjścia na świat Maleństwa A znasz już płeć? Bo ja jeszcze nie i czekam na ten dzień z niecierpliwością
A no może i ja się przedstawię Mam na imię Kasia, mam 23 lata. Studiuję, pracuję i właśnie mam zamiar jakoś przystopować bo ostatnio znajoma strasznie mnie wystraszyła, że taki tryb życia może doprowadzić do nieszczęścia Mam do napisania i obronienia dwie prace (mgr i licencjat) więc pomału zaczynam zbierać się z decyzją o zwolnieniu z pracy... Jestem na umowie o dzieło (jak szef się dowiedział o ciąży to powiedział, że o żadnej umowie na etat nie ma mowy ) więc pozostaje mi tylko mu powiedzieć, że rezygnuje i spokojnie zacząć zajmować się kwestią swojej edukacji. Chciałabym do lutego napisać te prace bo może być ciężko później..
A no może i ja się przedstawię Mam na imię Kasia, mam 23 lata. Studiuję, pracuję i właśnie mam zamiar jakoś przystopować bo ostatnio znajoma strasznie mnie wystraszyła, że taki tryb życia może doprowadzić do nieszczęścia Mam do napisania i obronienia dwie prace (mgr i licencjat) więc pomału zaczynam zbierać się z decyzją o zwolnieniu z pracy... Jestem na umowie o dzieło (jak szef się dowiedział o ciąży to powiedział, że o żadnej umowie na etat nie ma mowy ) więc pozostaje mi tylko mu powiedzieć, że rezygnuje i spokojnie zacząć zajmować się kwestią swojej edukacji. Chciałabym do lutego napisać te prace bo może być ciężko później..
Ostatnia edycja:
ostatnio dowiedziałam się, że będzie dziewczynka, co mnie bardzo cieszy bo już mam chłopaka )
to masz mnóstwo roboty do tego porodu... ehh, nie zazdroszczę, ale fakt, że póki maleństwa nie ma i w miare dobrze się czujesz to sprężaj się i pisz te prace
to masz mnóstwo roboty do tego porodu... ehh, nie zazdroszczę, ale fakt, że póki maleństwa nie ma i w miare dobrze się czujesz to sprężaj się i pisz te prace
reklama
No ja teraz ich nie napiszę to nie będę miała kiedy, stąd decyzja o jak najszybszej rezygnacji z pracy, szczególnie po tym jak zostałam potraktowana. Pracuję tam rok, dzielnie i wytrwale biegałam między dwiema uczelniami, a redakcją i nie wyszło mi to najlepiej Teraz to czuje się tam jak piąte koło u wozu i mam wrażenie, że tylko czekają jak odejdę więc zrobię im chyba tą przyjemność i zacznę skupiać się na szkole i trochę myśleć o sobie W końcu kiedy jak nie w ciąży mam prawo myśleć tylko o sobie no i oczywiście o Maleństwie. No ja mam usg dopiero 4 października... Coraz bardziej nie mogę się doczekać i chyba zdecydujemy się na wiadomość o płci
Podziel się: