reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poznajmy się lepiej

Dziekujemy bardzo za przywitanie, dziś mam paskudny dzien. Moje dziecko za 2 tygodnie mialo szanse jechac na turnus rehabilitacyjny, ktorego teraz potrzebuje jak my tlenu. Musialam zadzwonic i odmowic. Brak funduszy. 2 tygodnie kosztuja 4000 zl. Jestem załamana. Wiem ze to by ogromnie pomoglo mojemu dziecku a nie moge dac jej tego. Czuje sie okropnie.

A mam prośbe, moze wy mogłybyście oddac swoj 1% podatku na leczenie i rehabilitacje mojego dziecka. Oliwka jest podopieczna fundacji "Zdazyc z pomocą". Oto link do tej strony, mozna wszystko sprawdzic.
Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" - OPP

Jeśli chcesz pomóc mojej córeczce w leczeniu i rehabilitacji, przekaż jej 1% swojego podatku. Wystarczy w PIT-ie wpisac:
FUNDACJA DZIECIOM "ZDĄŻYĆ Z POMOCĄ"
UL. ŁOMIAŃSKA 5
01-685 WARSZAWA
KRS 0000037904
koniecznie należy okreslić cel wpłaty: DLA OLIWKI KOZERA
SERDECZNIE DZIEKUJEMY!!!

Można również wpłacać pieniążki na konto fundacji:
Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą" nr kont:
41 1240 1037 1111 0010 1321 9362
tytułem: darowizna na leczenie i rehabilitację Kozera Oliwia

reklama
Hej :) Mam na imię Paulina, jestem z Ostrołęki (płn. województwa mazowieckiego), 25 lat skończę we wrześniu. W lipcu 2007 roku wyszłam za mąż, a 17.10.2008 roku urodziłam nasze pierwsze dziecko - Maksymiliana (sn. ale wywoływany, trwał równo 5 godz. od przybycia na porodówkę i przebicia pęcherza, Syn 3180 g, 54 cm, 10 pkt. Apgar), aktualnie jestem 2 lata i niecałe 7 msc. po ślubie, a mój Syn ma 1 rok i 4 msc. bez dwóch dni.
Dopiero raczkuję na tym forum, więc z góry przepraszam za wszystkie gafy, zwłaszcza te technologiczne ;)

Hej :) Mam na imię Paulina, jestem z Ostrołęki (płn. województwa mazowieckiego), 25 lat skończę we wrześniu. W lipcu 2007 roku wyszłam za mąż, a 17.10.2008 roku urodziłam nasze pierwsze dziecko - Maksymiliana (sn. ale wywoływany, trwał równo 5 godz. od przybycia na porodówkę i przebicia pęcherza, Syn 3180 g, 54 cm, 10 pkt. Apgar), aktualnie jestem 2 lata i niecałe 7 msc. po ślubie, a mój Syn ma 1 rok i 4 msc. bez dwóch dni.
Dopiero raczkuję na tym forum, więc z góry przepraszam za wszystkie gafy, zwłaszcza te technologiczne ;)

Witaj i zapraszamy na pozostałe nasze wątki:))
No i mamy koleją Mame Maksa:-D:-D:-D

reklama
Do góry