reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poznajmy się lepiej

reklama
Witam,
mam na imię Justyna i czytam Was od jakiegoś czasu. Już wcześniej chciałam do Was napisać i dołączyć do "KLUBU PAŹDZIERNIKOWYCH MAMUŚ" jednak za każdym razem co siadam do pisania coś a raczej ktoś ;-)mnie odrywa :tak:
Mam 25 lat (już za 3 tygodnie 26) i jestem zarówno świeżo upieczoną mężatką, mamusią jak i analitykiem medycznym. Moja córeczka ma na imię Alicja i urodziła się 2.10.
Mieszkamy NA RAZIE (liczę że to się zmieni) z moimi teściami w Skórzewie pod Poznaniem
Puki co zajmuję się moim maleństwem i o pracy nie myślę w ogóle a pewnie powinnam :zawstydzona/y:
pozdrawiam
j.

Hej mam na imię Anita mam prawie 24 lata mamusią jestem od 2 miesięcy i 20 dni :tak: Obecnie siedzę w domku i bardzo intensywnie zajmuję się swoim małym skarbem, niestety od lutego się to zmieni ponieważ wracam do szkoły. Właśnę dla tego zdecydowałam się zajrzeć na forum, i poczytać o rozszerzaniu diety maluchów, powiem że dowiedziałam się bardzo dużo na ten temat, i jestem bardzo zadowolona. Męża nie posiadam i jest to świadomy wybór ,jednak jestem z ojcem Patryka i może kiedyś nas stan cywilny się zmieni ale to jeszcze daleka droga ;-)

Pozdrawiam wszystkie mamuśki :-)

reklama
Witam Was serdecznie,kiedys zdarzało mi sie udzielac jeszcze jak malenka siedziała w brzuszku,obecnie ma 2miesiące i tydzien,dopiero odnalazłam mamusie pazdziernikowe(sama urodziłam dopiero w listopadzie-choc termin był na pazdziernik)Mam pytanie chce kupic sobie pas na brzuch aby nadmiar skóry zlikwidowac i nie wiem który wybrac na allegro jest tego sporo,majtki uciskowe,czy gorset a moze sam pas,pomózcie proszę moze któras z Was ma juz obcykany fajny i porządny??

Do góry