Magdalena09
Fanka BB :)
Hej i jak tam? Testowałas? Ja wczoraj zrobiłam test i oczywiście negatyw, bo jakby inaczej... A dzisiaj łaskawie przyszła @ [emoji17]Daj znać jak sytuacja! [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej i jak tam? Testowałas? Ja wczoraj zrobiłam test i oczywiście negatyw, bo jakby inaczej... A dzisiaj łaskawie przyszła @ [emoji17]Daj znać jak sytuacja! [emoji3]
Przykro miHej i jak tam? Testowałas? Ja wczoraj zrobiłam test i oczywiście negatyw, bo jakby inaczej... A dzisiaj łaskawie przyszła @ [emoji17]
Ja zazwyczaj owu mam ok. 20 dc, śluz płodny zaczyna się ok 14/15 dc i trwa do 20 dcCześć. Trochę odświeżam post. Cykle bez stymulacji 31 dniowe. Owulacja potwierdzona monitoringiem w 21dc i tak już od trzech cykli. To co mnie zastanawia to śluz płodny pojawia się w okolicy 14dc a później śluz jak w 3 fazie. Czy któraś z Was tak miała? Czy jest to możliwe że owulacja i śluz mogą się tak rozjeżdżać?
Cześć. Trochę odświeżam post. Cykle bez stymulacji 31 dniowe. Owulacja potwierdzona monitoringiem w 21dc i tak już od trzech cykli. To co mnie zastanawia to śluz płodny pojawia się w okolicy 14dc a później śluz jak w 3 fazie. Czy któraś z Was tak miała? Czy jest to możliwe że owulacja i śluz mogą się tak rozjeżdżać?
w moim przypadku po prostu zaszlam w ciaze w piatym miesiacu staran (ale ciezko powiedziec czy to tylko kwestia poznej owulacji czy tez tego, ze wczesniej dlugo bylam na tabletkach anty)I wszystko dobrze miałyście jak była tak późno owulacja ? U mnie jak nie rośl pecherzyk to juz ginekolog mówił ze nic z tego nie będzie. I teraz się zastanawiam czy mógł on jeszcze dalej ruszyć i urosnąć
w moim przypadku po prostu zaszlam w ciaze w piatym miesiacu staran (ale ciezko powiedziec czy to tylko kwestia poznej owulacji czy tez tego, ze wczesniej dlugo bylam na tabletkach anty)
niektorzy maja po prostu dlugie cykle - fakt, wtedy moga zdarzyc sie takie gdzie owulacja albo nie ma miejsca albo jajeczko nie jest najlepszej jakosci, ale to nie znaczy, ze kazdy cykl taki bedzie
bierzesz moze tabletki z cynkiem?
Cynk pomaga w regulacji hormonow (w tym proestrogenu), wspomaga regularnosc i sam przebieg owulacji (miedzy innymi to czy w ogole to owulacji dochodzi, czy pecherzyk dojrzewa itd.), a potem zagniezdzenie zarodka.Super! Gratulacje
Ja jako tako cynku nie lecz w Pregna Start jest 5 mg cynku dodatkowo biorę Ovarin. Jaki wpływ ma cynk ?