A to o ciążę się nie staracie rozumiem, skoro przepisał anty?
Najpewniej przepisal, aby torbiel sie wchlonela.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to o ciążę się nie staracie rozumiem, skoro przepisał anty?
Lekarz kazał czekać do dnia miesiączki i zacząć brać tabletki antykoncepcyjne przez 3 miesiące a później przyjść na kontrolę
Nie staramy się jako tako ponieważ wcześniej leczyłam policystyczne jajniki i miałam nieregularne cykle, jeśli by był dzidziuś to wiadomo była by radośćA to o ciążę się nie staracie rozumiem, skoro przepisał anty?
Przepisał antykoncepcję po to by torbiel się "wysuszyła" tak powiedziałA to o ciążę się nie staracie rozumiem, skoro przepisał anty?
Jeśli by się starali to anty na 3 miesiące mija się z celem. A niektórzy lekarze idąc po najmniejszej linii oporu przepisują anty.Najpewniej przepisal, aby torbiel sie wchlonela.
Jeśli by się starali to anty na 3 miesiące mija się z celem. A niektórzy lekarze idąc po najmniejszej linii oporu przepisują anty.
Jeśli nie ma starań to mogą być i tabletko antykoncepcyjne
Ja na twoim miejscu zrobiłabym bete HcgCześć, spóźnia mi się miesiączka 8 dni, dziś 43 dzień cyklu, cykle mam co 34-35 dni, w piątek byłam u ginekologa ponieważ dwa testy pokazały lekką drugą kreseczkę a dwa były z jedna kreska. Lekarz stwierdził torbiel na prawym jajniku wielkości 5cm ale sam do końca nie wiedział czy może jednak jestem w ciąży czy nie zasugerował tylko że jeśli jest wczesna to jej nie widzi. Powiedział że miesiączka powinna wystąpić do tygodnia ale nie czuje żeby się na nią zapowiadało co zrobić w sytuacji gdy miesiączka nie pojawi się? Iść jeszcze raz do niego? Dodam też że kazał zacząć brać tabletki antykoncepcyjne gdy rozpocznie się miesiączka. Jak oceniacie te usg?