reklama
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Hej
Mam na imię Agnieszka i mam 30 lat..
W tym tygodniu dowiedzieliśmy się że jestem w 6 tyg ciąży i termin mam na 03.10.2016
Juz synka mamy (6lat) teraz marzymy o dziewczynce
Miło was poznać
:*
Mam na imię Agnieszka i mam 30 lat..
W tym tygodniu dowiedzieliśmy się że jestem w 6 tyg ciąży i termin mam na 03.10.2016
Juz synka mamy (6lat) teraz marzymy o dziewczynce
Miło was poznać
:*
Cherry90
Fanka BB :)
Ja nazywam się Ania w tym roku kończę 26 lat mieszkam w Krakowie z mężem synem lat 4 i psem bokserkieem to moja czwarta ciąża z czego dwie były puste a trzeciej urodził się mój synek. Boże co to było za przeżycie. Nie pracuje zajmuje się domem i dobrze Mi. Tym. Także jestem matka półka i kura domowa tyle o mnie
Madziula 27
Moderatorka
Hej Dziewczyny
Nazywa się Magda mam 31 lat mieszkam w Warszawie i mam 2,5 letnią córeczkę . Obecnie opiekuje się córeczka i domek ;-)
Nazywa się Magda mam 31 lat mieszkam w Warszawie i mam 2,5 letnią córeczkę . Obecnie opiekuje się córeczka i domek ;-)
luckychoice
Fanka BB :)
Cześć,
Mam na imię Ania, mieszkam na Dolnym Śląsku. To moja pierwsza ciąża. Razem z mężem przyjęliśmy tę informację z wielką radością, chociaż chwilami trochę jeszcze nie możemy w to uwierzyć, bo akurat w tym miesiącu się nie spodziewaliśmy :-) Termin porodu według aplikacji to 11.10, ale ciekawa jestem, co powie ginekolog na następnej wizycie.
Mam na imię Ania, mieszkam na Dolnym Śląsku. To moja pierwsza ciąża. Razem z mężem przyjęliśmy tę informację z wielką radością, chociaż chwilami trochę jeszcze nie możemy w to uwierzyć, bo akurat w tym miesiącu się nie spodziewaliśmy :-) Termin porodu według aplikacji to 11.10, ale ciekawa jestem, co powie ginekolog na następnej wizycie.
Hej Dziewczyny,
Jestem Monika, pierwszy raz na tego typu forum Niedługo skończę 26 lat, mieszkam w Kielcach. Pierwsza ciąża
Według kalkulatora, mam termin na 13 października, więc podobnie jak Ty, Aniu
idę w piątek do gina i się boję że za wcześnie i nic mi nie powie
Jestem Monika, pierwszy raz na tego typu forum Niedługo skończę 26 lat, mieszkam w Kielcach. Pierwsza ciąża
Według kalkulatora, mam termin na 13 października, więc podobnie jak Ty, Aniu
idę w piątek do gina i się boję że za wcześnie i nic mi nie powie
reklama
M
MartaDiabłaWarta
Gość
Cześć,
czuje się trochę jak dinozaur wśród Was. Mam 36 lat, o dziecko staramy się już 3 lata i to moja 3 ciąża. Mam cichą nadzieję, że tym razem się uda☺ W piatek idę na pierwsze usg. Trzymajcie za nas kciuki. Wg kalendarza jestem w 7 tyg. ciąży. Mieszkam pod Poznaniem.
pozdrawiam
czuje się trochę jak dinozaur wśród Was. Mam 36 lat, o dziecko staramy się już 3 lata i to moja 3 ciąża. Mam cichą nadzieję, że tym razem się uda☺ W piatek idę na pierwsze usg. Trzymajcie za nas kciuki. Wg kalendarza jestem w 7 tyg. ciąży. Mieszkam pod Poznaniem.
pozdrawiam