kasiaa91
Fanka BB :)
Po co robisz testy zamiast bety?Test zrobiłam przed chwilą i odrazu wyszła taka mocna kreska,moze na zdjęciu tego tak nie widać. Zaczynam się martwic.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po co robisz testy zamiast bety?Test zrobiłam przed chwilą i odrazu wyszła taka mocna kreska,moze na zdjęciu tego tak nie widać. Zaczynam się martwic.
Mieszkam w Holandii. Tutaj nie można prywatnie nic zrobić a lekarze nie są chętni na skierowanie na bete. Tutaj położna prowadzi ciążę i do niej muszę dzwonićPo co robisz testy zamiast bety?
Tak ,20 stycznia byłam na USG i powiedziała że ciąży nie maA miałaś robione jakieś badania po poronieniu? USG? Betę? Cokolwiek co by powiedziało, że na pewno jest już po poronieniu?
Tak ,20 stycznia byłam na USG i powiedziała że ciąży nie ma. Ale minęło 2 tygodnie od tego czasu i kreski dalej są. Myślę czy czekać czy dzwonic tam. Mówiła że jeśli testy będą pozytywny 2 tygodnie po badaniu czyli dziś to mam dzwonic. Ale nie wiem. W niedzielę minie 5 tygodni od poronienia
A po jakim czasie już się oczyściłas ,że nie było śladu Hcg?Być może organizm nie oczyścił się do końca i testy będą wychodziły pozytywne . Ja niestety tak miałam
poroniłam 26 maja a pod koniec czerwca nadal miałam wysoka betę , dostałam wiec skierowanie na histeroskopie i po tygodniu od zabiegu BETA spadłaA po jakim czasie już się oczyściłas ,że nie było śladu Hcg?