reklama
a moja dzisiaj na haslo " idziemy spac" (teraz wieczorem) odpowiedziala "ja chce kupe!!!!!! i siku!!!!!!!" wiec z moim zesmy od razu pomysleli ze to kolejny chwyt zeby do wyra nei isc... ale maz mowi do Leane: idziemy na nocnik, a jak nic nei zrobisz to jutro nawet jak sie w pieluche zlejesz przed sapniem to ci nei uwierze! posadzil Leane, mloda chwilka skupienia... nic nie gada... slyszymy ze sika. ( a tatus stal jak straznik obok czekajac na efekty czy to wymysl czy nie ze strony glizdusi). mowi "zrobilam siku!!! brawo" ale nei wstaje z nocnika... tatus sie pyta: no to idziemy pieluszke ubrac? a Leane" robie pruuut" , no i w koncu wsaje i pokazuje tatusiowi " zobacz, kupa!!!!" oczywiscie brawo zesmy bili jeszcze mloda sprawdzala czy aby na pewno bijemy oboje dostala buzi za siku i kupke w nocnik
makuc
Fanka BB :)
DZIULKA wow! jestem pod wrażeniem.
WIOLI najważniejsze, że ze smokiem spokojnie Wam poszło. A pielucha z czasem też się "ulotni".
Moja Alicja ostatnio trzyma dopóty, dopóki jej samo po nogach nie poleci i tak np. od rana do 12 potrafi bez pieluchy chodzić a potem jak jej "pójdzie" tak potop w domu mamy a na nocniku siada i jakoś nic wystękać nie potrafi. Może to jakaś blokada?
WIOLI najważniejsze, że ze smokiem spokojnie Wam poszło. A pielucha z czasem też się "ulotni".
Moja Alicja ostatnio trzyma dopóty, dopóki jej samo po nogach nie poleci i tak np. od rana do 12 potrafi bez pieluchy chodzić a potem jak jej "pójdzie" tak potop w domu mamy a na nocniku siada i jakoś nic wystękać nie potrafi. Może to jakaś blokada?
Kania78
...
Makuc Alicja wstrzymuje sikanie z tego co napisałaś tylko dlaczego? A nie skarży się że ją tam boli jak tak długo trzyma? A próbowaliście z nakładką? Kiedyś pisałaś, że może sama powinna sobie wybrać nocnik może wtedy się przekona i co?
E-lona może nie będzie tak źle :-) a co do smoczka to w momentach kryzysowych typu krzyk, histeria nie domaga się Laura ???
Dziulka gratulacje dla Leane i dla Was.
E-lona może nie będzie tak źle :-) a co do smoczka to w momentach kryzysowych typu krzyk, histeria nie domaga się Laura ???
Dziulka gratulacje dla Leane i dla Was.
Ostatnia edycja:
dzisaj 4-1 dla mnie))))))) bylo 4 razy siku w nocnik i 1 raz w pieluche))))) po siescie pielucha suchutka wiec na nocnik, i w ciagu dnia jak widze ze przystanela w kacie na chwile to posadzilam od razu i tez wycelowalam bo zrobila bardzo duze siku. rano przed obiadem tez i po spacerze.
reklama
Baśka_28
Fanka BB :)
U Nas też bez zmian i w nocnikowaniu i w temacie smoczka
Podziel się: