reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poza granicami kraju- czyli Marcjanki tu i tam :)

ja wlasnie 2 tyg temu mialam 4/5 teraz w poniedzialek mam wizyte w szpitalu na kontrole po tamtym krwawieniu i zobaczymy co mi powiedza...mi tam sie nie spieszy:-p:sorry:

reklama
mam takie pytanie do tych mam ktore tu juz dluzej sa i moze wiedza...a mianowicie...czy jak mi sie zab zlamal i wiem ze bede musisla go wywrac juz niestety to czy za wstawienie implanta czy czegos innego to bede musiala placic? wiem ze za wyrwanie to nie musze placic ale czy za zastapienie tego innym sie placi czy o tez jest na NHS??

ANOLI - ty jestes z bedford to gdzie rodzisz? podciagaja cie pod alesbury jeszcze??

buziaczek nie wiem jak to jest za koronke bialą napewno sie płaci jesli chcesz ja miec z tyłu z przodu jest za darmo. Ale teraz wizyty przez rok masz za darmo wiec idz sie umów na check up i bedziesz wiedziec co i jak

ani to z przodu ani z tylu wiesz... to jest czworka na gorze tak z boku...masakra jeszcze mi tego brakowalo...jakby malo klopotow na glowie... kurcze moze sie zalapie ze nie bede musiala tego placic ze swojej kieszeni...kurcze a mowilam temu dentyscie ze mnie zimno w tego zeba to pierwsze chcial przeswietlic po porodzie i dooopa nie zdazylismy...ehhh:-(...a ja sie tak boje dentysty

Buziaczek przykro mi z powodu zęba :-(, nie wiem , ale wydaje mi się , że za wstawienie jakiegoś implanta to chyba trzeba płacić, raczej Ci tego nie zrobią na NHS, bo to droga sprawa, ja też nienawidzę dentysty, ale chyba nie ma innego wyjścia jak się zapisać i zapytać

ja juz sie zapisalam do swojego dentysty ale mam dopiero na poniedzialek wizyte i chcialam sie jak cos nastawic psychicznie na jego 'wycene' ze sie tak wyraze:-(... nigdy nie musialam wstawiac zeba nawet w pl tego zeba mi kanalowo leczyl prywatnie ale chyba od korzenia sie psul i tak ten moj obecny dentysta podejrzewal skoro mnie ziabil...ale nic nie mogl robic bo w ciazy jestem... no to teraz mam...problem...boze co za dzien...paczki mi wlasnie z ebaya przyszly pol pokoju zawalone... a nawet nie umie sie z nich cieszyc takawrrrrr jestem wkurzona albo zmartwiona...sama juz nie wiem co to za uczucie...wrrrrr

Ja cierpie z powodu moich madrosci... Od kilku dni mam silny bol glowy z tego powodu, ale bez sensu isc do dentysty teraz, bo wlasnie nic nie zrobia....
Wspolczuje buziak, bo wyobrazam sobie jakie to denerwujace, a szczegolnie teraz...Ja juz tez sobie powiedzialam, ze po porodzie- max kilka tygodni i sie wybieram do dentystki mojej...

JA MAM KOLEJNE PYTANIE.

Macie kupione moses basket?

Ja wlasnie chyba tym razem nie kupie, bo z Olem zbytnio mi sie nie sprawdzilo, a po drugie- boje sie, ze mi Olo i Maddie wywala malucha (wiecie jakie dzieci sa...).
Pandorka doradzila mi, zeby zainwestowac w jakis fajny bujaczek, a pozniej ewentualnie podstawiac cos pod nozki, zeby dziecko bardziej na plasko spalo.. No, ale to podobnie- olo i maddie na pewno chetnie sie tym zajma...
czyli co... zostalo mi to lozeczko turystyczne....chyba, ze macie jakis pomysl????

harsh co do zeba to i tak mam przeczucie ze bedzie chcial go leczyc i mi powie zeby go po porodzie jednak przeswietlic i moze uda sie go uratowac i po prostu nadstawic bo on mnie nie boli i temu nie wiedzielismy ze sie psul pod ladnym bialym zabkiem bez rentgenu ani rusz chyba...chyba sie porycze jak mi kaze czekac... ja juz nie chce tego zeba jeden a tyle z nim klopoow...bleeeeeeeee...wole go zmienic...:baffled:
harsz korzystaj z nhs poki mozesz bo ja nigdy zadnych benefitow nie mialam i za wszysko placilam a dentysta to jest drogi tutaj ze masakra...

a co do moses basket to ja bym nie kupowala bo jak mam byc szczera to nie mam gdzie juz go postawic a po drugie to jest podobno perfect jesli ktos ma np dom taki z pietrami bo wszedzie to przeniesiesz a my mieszkamy we flacie wiec mi to nie specjalnie potrzebne... a co do lezaczka to wg mnie to chyba lepszy pomysl:tak:bo tez go wezmiesz wszedzie i buja malenstwo wiec chyba bardziej mu spasi bo zawsze to jakis entertraiment dla babelka:-)

reklama
Do góry