reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
tak to tam bylam ale mieli tylko takie wielkie wory jakbym drzewo chciala przesadzac a ja szukam jakiejs typu 10 litrow a nie 50 a w b&q tesco tylko takie maja
chesham k. watford tj jakies 20 min autem od luton to juz nie tak daleko
mam takie nieciazowe pytanie ...nigdzie nie moge znalezc ziemi do kwiatow a chcialabym przesadzic... wiecie moze gdzie mozna kupic??
A to juz sprawdziłam na mapie i rzeczywiscie bliziutko....z ziemia bedziesz miec kłopot, póki sezon na takie rzeczy nie przyjdzie, tez szukałam i w koncu brat mi z ogródka nakopał
Ja jestem straszna z moim podejsciem, ale kiedy mi ktos mowi, ze dany kosmetyk dzieciecy byl testowany na zwierzetach, mam wiecej pewnosci, ze nie bedzie tak uczulajacy.
Podzielam twoja opinie ale sa rozni ludzie i niektorzy zwracaja na to uwage. Ja osobiscie bardzo lubie krem nivea i uwazam ze jest bardzo dobry.
buziaczek1
Fanka BB :)
ja tez zawsze kosmetykow nivea uzywalam jakos najbardziej mi pasowaly
a co do ziemi to tak jak anoli pisze wcale tak latwo nie jest ja znalezc ja ostatnio kupilam na tych ogrodach w surrey bo nigdzie indziej nie bylo malych workow a morrissona to nie mamy nigdzie blisko... funciak moze w watford bedzie to we wtorek podjedziemy i zobaczymy ale emek i tak mi powie ze juz wszedzie chyba bylismy i nigdzie nie ma... nigdzie...zahaczymy o ten funciak jeszcze tam zerkne
a co do ziemi to tak jak anoli pisze wcale tak latwo nie jest ja znalezc ja ostatnio kupilam na tych ogrodach w surrey bo nigdzie indziej nie bylo malych workow a morrissona to nie mamy nigdzie blisko... funciak moze w watford bedzie to we wtorek podjedziemy i zobaczymy ale emek i tak mi powie ze juz wszedzie chyba bylismy i nigdzie nie ma... nigdzie...zahaczymy o ten funciak jeszcze tam zerkne
H
Harsharani
Gość
Ja mam podobnie z lekami, to znaczy taka opinie-
jakos nigdy nie zwracalam na to uwagi, ale mialam genialnego wykladowce (psychologii), ktory w ogole taki filozof, ze ja nie moge i nam zawsze opowiadal rozne rzeczy wlasnie... Bo ludzie walcza przeciwko temu, a prawda jest taka, ze nie mielibysmy wiecej niz polowy lekow...
No,ale to nie miejsce na tego typu 'wyklady'
jakos nigdy nie zwracalam na to uwagi, ale mialam genialnego wykladowce (psychologii), ktory w ogole taki filozof, ze ja nie moge i nam zawsze opowiadal rozne rzeczy wlasnie... Bo ludzie walcza przeciwko temu, a prawda jest taka, ze nie mielibysmy wiecej niz polowy lekow...
No,ale to nie miejsce na tego typu 'wyklady'
reklama
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Sory, że wcinam. Zajżyjcie proszę na Spotkania rodzinek z UK .
Podziel się: