buziaczek1
Fanka BB :)
zobaczcie jakie plany robia i pewnie wprowadza w zycie na nasze kolejne dzieciaczki goniec.com - Strona polskiego magazynu Goniec Polski w Wielkiej Brytanii, Londyn
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja jestem na 1/5 palpable / 4/5 engaged.... Czyli co...czekac az glowka zejdzie calkiem? Bo tak czytam teraz, ze roznie oni robia te oznaczenia, no ale skoro moja polozna sama mowila, ze glowka nisko....."If 5 finger widths of your baby's head is felt, it is written as 5/5 palpable or 'unengaged'.
If 4 finger widths of your baby's head is felt, it is written as '4/5' palpable or 1/5 engaged.
If 3 finger widths of your baby's head is felt, it is written as '3/5' palpable or 2/5 engaged.
If 2 finger widths of your baby's head is felt, it is written as '2/5' palpable or 3/5 engaged.
If 1 finger width of your baby's head is felt, it is written as '1/5' palpable or 4/5 engaged.
If your baby's head cannot be felt it is written as 'fully engaged' or 'not palpable'. "
Dziewczyny, wiem, ze o tym byla gdzies indziej mowa, ale nie moge tego znalezc...
POwiedzcie mi drogie moje, jak bardzo 'engaged' Wasze dzieci sa? Bo wedlug tego:
To ja jestem na 1/5 palpable / 4/5 engaged.... Czyli co...czekac az glowka zejdzie calkiem? Bo tak czytam teraz, ze roznie oni robia te oznaczenia, no ale skoro moja polozna sama mowila, ze glowka nisko.....