reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poza granicami kraju- czyli Marcjanki tu i tam :)

dove wlasnie nie mam tu polskich sklepow jako takich trzeba by bylo do londynu lechac albo do berkshire do slough bo tam duzo polakow i tam na polskie produkty jezdzimy czasami jak nam sie polskich wedlin zachce swierzutkich albo polskiego chlebka... ymmm dawno nie jadlam...
na tej stronie to faktycznie duzo tego ale tanio to oni nie maja:no: moze nawembley jak do ikeii pojedziemy to poszukamy jakiegos pl sklepu
anoli to wpadnij na herbatke do parku nad jeziorko sie przejdziemy i na konie popatrzec:) tylko tam sie trzeba wspinac pod gorke ...to nie za bardzo te konie ale park moze byc:)

reklama
buziaczek rzeczywiscie mają przebitke z tymi cenami, ale tak naprawde to niezbedne według mnie są tylko trzy produkty: krem na odparzenia, szampon i płyn do kapieli 2w1 i do ciała po kapieli albo mleczko nawilzające te z dozownikiem albo krem pielęgnacyjny w mniejszym opakowaniu.
Warto je kupic bo są wydajne np.krem do pupy zużyłam dopiero po pół roku, a mleczka to z dozownikiem dopiero dwa i teraz trzecie. Płynow zeszło nam wiecej,ale hania urodziła sie z bujną czuprynką a potem to wiadomo coraz wiecej pany:-D(piany)

buziak u was tez tak wieje, masakra głowe urywa:crazy:

Z poczatku tez nie stosowalam nic, dopiero jak jakies krostki wyszly to dobry u nas byl bepanthen. U nas byl problem jak kupowalismy pieluszki pampersa i raz emek kupil zwykle z bootsa- wysypka straszna byla!!! wiec nie polecamy.

Z tego co czytalam na angielskich forach, to dobre sa pieluszki z asdy (little angels), ale do roku ja bede jechac tylko na pampersach.
Bo w ogole to sa te zlote, srebrne i brazowe nagrody Mother&Baby i wlasnie one wygraly srebro.
buziaczek- Dzieciak.co.uk • Zobacz wątek - Kosmetyki Nivea Baby dostepne w UK tu jest mowa o tym.

A co do NIVEA to kolezanka mowial ze sa testowane na zwierzetach ale nie wiem ile w tym prawdy.

Ja jestem straszna z moim podejsciem, ale kiedy mi ktos mowi, ze dany kosmetyk dzieciecy byl testowany na zwierzetach, mam wiecej pewnosci, ze nie bedzie tak uczulajacy.

A w ogole to u nas wczoraj wialo tak, ze zwialo dach szopki :)

My mieszkamy w Bedford:tak:

Harsh no to Wam współczuje z tym dachem, ja wczoraj kazałam mojemu doniczki posciagac na balkonie zeby mi przypadkiem w okno nie stuknęły, bo nigdy nie wiadomo:sorry:

anoli to masz do mnie rzut beretem praktycznie:) jak ja bym chciala miec balkon albo chociaz kawalek ogrodka a nie ciagle te bloki:wściekła/y:

buziaczek a ty gdzies spod londynu?

ja narzekam ze nie mam ogródka, ale własciwie dobrze ze mam chociaz ten balkon i jest na parterze z otwieraną bramką, a przed balkonem spory kawał zieleni i moze 20m do wielkiego parku. Nie jest wiec tak źle;)

reklama
chesham k. watford tj jakies 20 min autem od luton to juz nie tak daleko:)

mam takie nieciazowe pytanie ...nigdzie nie moge znalezc ziemi do kwiatow a chcialabym przesadzic... wiecie moze gdzie mozna kupic??

Do góry