reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
wierka moja polozna mowila ze ten pethidine to gorszy niz epidural to jak to jest?
hmmm czy pethidine jest gorsze to nie wiem? ale miedzy nimi jest taka różnica ze pethidine jest delikatne i przy nim czuje się skurcze a epidural z kolei paraliżuje całkiem od pasa w dól. Z tego co pamiętam to pethidine miałam podany w zwykłym zastrzyku i bolało tyle co nic.
A jak mi zakładali cewnik,to miałam znieczulenie, to od nacięcia także nic nie czułam.
A jak mi zakładali cewnik,to miałam znieczulenie, to od nacięcia także nic nie czułam.
buziaczek1
teraz to ja znowu jestem confused.com bo ja wlasnie pethidine nie chcialam bo to jest to podobno co sie sennym czyni i jak glupi jas jest i dla ciebie i dla maluszka...
buziaczek1
masala - tez mi to przeszlo przez mysl
buziaczek1
o tym to nie myslalam - dla mnie to ze strachu... im pozniej tym lepiej
ale im wczesniej tym szybciej bedzie to za nami... a tak bedziemy tylko czytac jak to mocno bolalo ale widok malenstwa wszystko rekompensuje... musze przestac o tym myslec bo sie cos dzis ostro porodem stresuje... a myslalam, ze mnie to nie spotka:-)
reklama
buziaczek1
wiesz co... ja to samego porodu sie nie boje bo i tak pewnie znieczulenie jakies tam wezme no chyba ze jakims cudem bedzie mi tak dobrze w tym basenie ze nie bedzie mi ten bol przeszkadzal... boje sie tego ze radek bedzie w pracy nie daj boze i bede po niego dzwonic i nie zdazy czy cos... tego tylko sie boje tego dojazdu do szpitala a tam juz sie nami zajma... tak ja czuje..ale mi slodko po tych paczkach...bleleeee
Podziel się: