reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poza granicami kraju- czyli Marcjanki tu i tam :)

nie wiem ja dwa ni temu kupon na pampersy wykorzystalam to mi przyjelo bez problemu:/ zadzwonna customer service i sie zapytaj;-)

reklama
jeszcze mozecie sobie wejsc na sainsbury's little ones i tam sie do klubu zapisac cos tam z huggisa sie dostaje i cos jeszcze sporo tych gratisow i tani na tej stronce w miare:tak:

Stwierdzam, że miękkie jesteście bardzo ;-)
Nikt nie zadba o wasze interesy, jeśli same nie postawicie sprawy jasno. Najlepiej powiedzieć wprost: "nie przyjeżdżaj, bo nie chcę nikogo do pomocy".

Tak zrobilismy przy Filipie i tak będzie i teraz, choć z drugiej strony teraz to akurat przydałby nam się ktos na 2 dni, coby ew. został z Filipem jak będę rodzić.

Ja wolę, żebyśmy się sami ze wszystkim ogarnęli i odnaleźli w nowej sytuacji, bo wszystkim jest łatwo radzić, ale potem jak powyjeżdżają to "radź sobie babo sama",

Do mnie nikt nie przyjeżdża:no: Miedzy innymi dlatego byłam podłamana tym ze się nie przeprowadzamy,właśnie przez to ze myślałam ze sobie tu mamę zaproszę a w obecnej sytuacji nie mamy miejsca.Co się dobrze składa,bo teściowa tez nie przyjedzie;-)
My planujemy za to lecieć do PL na wakacjach ochrzcić maleństwo ale to się jeszcze okaże.

sorry ze tak post pod postem ale mam jedno głupie pytanie

właśnie założyłam sobie konto na ebay-u i nie wiem jak się teraz stamtąd wylogować:szok:

ooo już się udało:-D

harsh to ty mnie zaraziłaś tymi aukcjami,teraz i ja z pustym portfelem zostanę,co by Ci smutno nie było;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry