reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poza granicami kraju- czyli Marcjanki tu i tam :)

ten proszek to jednak 6,400 kg a nie 10, ale i tak ogromny
ja się zarejestrowałam w boots jakiś czas temu, ale nic a nic mi nie przyszło:no:, nawet karta, żeby zbierać punkty jak sie zakupy robi

reklama
hej marcjanki:) mi 2 dni temu przyszedl ten kupon z bootsa wiec zamowilam pampersy i torbe mem do tego dostac... w czwartek ma byc u nas w bootsie:)

Agnes, to wez sobie z bootsa ulotke z tymczasowa, a pozniej na stronie dolacz do parenting club i akurat bedziesz miala :) Bo zwykle do 2 tyg dosylaja kupony.
Wierka, a na ta torbe to masz takie PBcos tam cos tam 22... code? Bo ja tami mialam, wiec jak tylko Agnes dolaczysz na stronie po zarejestrowaniu advantage card, moge Ci wyslac ten kod :)

zapytalam na glownym ale to chyba zle miejsce... powiedzcie mi mamusie ktore juz rodzily... z doswiadczenia na kiedy na kupowalyscie bilety dla rodzinki zeby tu przyjechac czy na jakis termin po porodzie czy jeszcze przed??

Jak byłam w pierwszej ciąży to kupiłam mamie bilet na pięć dni przed terminem a urodziłam 2 tygodnie przed terminem, teraz kupiłam na 3 dni po terminie, mam nadzieje tylko, ze nie przenoszę, bo chcciałabym żeby mi mama trochę pomogła przy dzieciakach
chyba lepiej kupić troszkę po terminie tak na wszellki wypadek:tak:

zapytalam na glownym ale to chyba zle miejsce... powiedzcie mi mamusie ktore juz rodzily... z doswiadczenia na kiedy na kupowalyscie bilety dla rodzinki zeby tu przyjechac czy na jakis termin po porodzie czy jeszcze przed??

Wypowiem sie bo nie wytrzymam a to akurat świezy temat w naszym domu:dry:

Z Hania było tak ze nie chcialam nikogo tutaj. W tym czasie moj wziął miesiąc urlopu i chcielismy ten czas spedzic razem. Troche nam sie plany pokrzyzowały bo mała przyszła na swiat 13dni po terminie, do tego zmarła mojego m babcia i poleciał jeszcze na pogrzeb wiec na trzeci dzien po cc zostałam z mała na dwa lub trzy dni sama. Było ciezko ale poradziłam sobie.
Nie załuje jednak i wydaje mi sie ze jak juz to lepiej kupic bilety na po:tak:
Tesciowa przyleciala do nas jak hania miala 3 miesiace poniewaz pomogła mi w
podrózy do pl. Mój m przylecial później:tak:

No a tym razem jestem wpieniona na maksa:wściekła/y: Tesciowa sie zywcem wprosiła i to juz 17-go lutego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Całą ciaze nie było ani słowa a kilka dni temu oznajmiła ze sobie nie poradzimy z dwójką i ona przylatuje. Juz sprawdzila bilety i wogole.
Miala nam wysłac paczke a ze bilet jest niewiele drozszy to przywiezie wszystko i przy okazji pomoze:angry:
Mój m najpierw udał ze ona zartuje i chciał jakos sie wykrecic ale tej kobiecie sie nie da:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mielismy wszystko zaplanowane, hania miala zostac u mojej kolezanki, gdzie jest jej kolega 9 dni młodszy i wogóle hania dobrze sie u nich czuje. Ale tesciowa uważa ze bedzie sie poniewierac po obcych:dry::dry:

Buziaczek z mama to co innego tez bym chciala swoją tutaj:tak:, ale lepiej kup bilety na po. Chyba ze kup narazie tylko w jedną strone:tak:

ja to nie wiem kiedy moja tesciowa przyjedzie...czy wogole sobie zaplanuja jakis tydzien tutaj bo tesciu nigdy na nic czasu nie ma...nawet o ur mojego m czasami zapominaja a imieniny to wogole nie wiedza kiedy ma...wspolczuje tesciowej a moze powiedz jej zeby wam paczke wyslala taka firma co paczki transportuja... moja mama nam wyslala a ja za nia tutaj zaplacilam - paczka do 20 kg mnie 20L kosztowala- lepsze to niz tesciowa;p i tansze:) powiedz jej ze jaki to sens tak wczesnie tu jechac? przeciez jak bys przenosila to nawet moze nie miec przyjemnosci zobaczenia malenstwa bo tak dlugo u was bedzie i bedzie musiala wracac...co nie?
moi tesciowie to nas sie nawet nigdy nie zapytali czy cos nam potrzeba dla dziecka a maja kasy jak lodu... ciesz sie ze twoja cos chce ci dac...moja jest fajna ale wogole o nas nie mysli...jak moj m nie zadzwoni do nich to oni moga nawet miecha czekac az sie odezwiemy... a oni nawet sms nie napisza do niego... wezme moja mame i tate tak na 14go np bo na 12go mam termin i sie zobaczy 2 tyg maja urlopu wiec chyba zdaze urodzic :) a tesciowie jak zechca to przyjada - jak beda mieli czas...

Ostatnia edycja:
reklama
Wypowiem sie bo nie wytrzymam a to akurat świezy temat w naszym domu:dry:

Z Hania było tak ze nie chcialam nikogo tutaj. W tym czasie moj wziął miesiąc urlopu i chcielismy ten czas spedzic razem. Troche nam sie plany pokrzyzowały bo mała przyszła na swiat 13dni po terminie, do tego zmarła mojego m babcia i poleciał jeszcze na pogrzeb wiec na trzeci dzien po cc zostałam z mała na dwa lub trzy dni sama. Było ciezko ale poradziłam sobie.
Nie załuje jednak i wydaje mi sie ze jak juz to lepiej kupic bilety na po:tak:
Tesciowa przyleciala do nas jak hania miala 3 miesiace poniewaz pomogła mi w
podrózy do pl. Mój m przylecial później:tak:

No a tym razem jestem wpieniona na maksa:wściekła/y: Tesciowa sie zywcem wprosiła i to juz 17-go lutego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Całą ciaze nie było ani słowa a kilka dni temu oznajmiła ze sobie nie poradzimy z dwójką i ona przylatuje. Juz sprawdzila bilety i wogole.
Miala nam wysłac paczke a ze bilet jest niewiele drozszy to przywiezie wszystko i przy okazji pomoze:angry:
Mój m najpierw udał ze ona zartuje i chciał jakos sie wykrecic ale tej kobiecie sie nie da:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mielismy wszystko zaplanowane, hania miala zostac u mojej kolezanki, gdzie jest jej kolega 9 dni młodszy i wogóle hania dobrze sie u nich czuje. Ale tesciowa uważa ze bedzie sie poniewierac po obcych:dry::dry:

Buziaczek z mama to co innego tez bym chciala swoją tutaj:tak:, ale lepiej kup bilety na po. Chyba ze kup narazie tylko w jedną strone:tak:

ja bym miala gdzies konwenanse i wprost bym oznajmila, ze sobie nie zycze... I ze moze ona potrzebowala pomocy, ale ja podziekuje...

Do góry