reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
ja to sie modle zeby nam te paszporty odeslali do 12go marca jak sie maly urodzi bo reszte papierow bedzie trzeba wypelniac...wczoraj sobie wydrukowalam nachb papiery wypelnie w wiekszosci i emkowi zostawie jak sie malenstwo urodzi to juz bedzzie mial prawie gotowe bez bieganiny bo znajac go to na nic czasu nie bedzie mial
H
Harsharani
Gość
masala nie martw się to na pewno chodzi o kontrole lub coś podobnego,Twój m ma racje,ze jakby było coś nie tak to zaraz by Cie wzywali.
Ja mam z kolei pytanie dotyczące rezydentury... Czy któraś z Was składała może papiery o rezydenturę stałą? Jeśli tak to ile czekałyście? Bo ja wysłałam przed świętami i bardzo się niecierpliwie, z tego względu ze wszystko wypełniałam sama i do końca nie jestem pewna czy dobrze to zrobiłam.
Ja nie skladalam dla siebie jeszcze, bo chce to zalatwic po slubie z K. , ale moi znajomi skladali i pamietam, ze dosc dlugo im to zajelo.
W sumie zalezy jak sie trafi, bo mam takiego znajomego ktory wyslal, pozniej mial jakies 3 spotkania, jakis test i dostal od razu,a z kolei znajome malzenstwo juz chyba poltora roku zalatwia i ciagle cos nowego im wymyslaja.
Masala, ale na pewno tak sie nazywa ta clinic? Bo w sumie bez sensu troche..
tak harsh... kazali mi isc do szpitala i znalezc ten unit i tam jzu mnie pokierowac maja dalej. Ja wiem, ze to wszystko bez sensu sie wydaje. Ja juz powoli zaczynam myslec, ze cos pokrecilam jezykowo;/ ale nie sadze bo dwa razy pytalam i dwa razy ona mowila, ze to ze wzgledu na leczenie ktore otrzymalam w pl. Moze ona cos pomieszla... zwlaszcza, ze na ostatniej wizycie mialam robione badania krwi na zelazo i cukier... a to bardziej do tego unitu by sie kwalifikowalo...;/ Sama nie wiem
buziaczek1
a tu taka ciekawostka dla mam ktore jeszcze czekaja ze zlozeniem wniosku HEALTH IN PREGNANCY GRANT- nie jestem pewna czy ktoras z was o tym juz nie wspomniala ale tak w razie W wkleje po polskiemu to sobie poczytajcie. Health in Pregnancy Grant – przygotuj się odpowiednio do narodzin dziecka chodzi glownie o to ze go wycofuja.
Ostatnia edycja:
buziaczek1
a przypomnij mi co to byl za skrot??
buziaczek1
ja zlozylam wniosek 19 go przed swietami i dzis tam dzwonilam zeby sprawdzic czy to wogole dostali a mi powiedzieli ze tak i ze teraz rozpatruja wiec jeszcze nic nie wiem .a wy juz wszystkie dostalyscie??wiem ze harsz i pinka maja a reszta tez?? moze te opoznienia przez swieta??
reklama
ja nie zlozylam bo nie dostaje nic wiec sie nie kwalifikuje. Ale mam plan zlozyc teraz na WTC i mimo, ze nie dostane teraz to jak mala sie urodzi powinni mi dac, wtedy wysle na SSMG bo od narodzin bedzie na to jeszcze trzy miesiace...ale szczezrze mowiac nie licze na to. Poki co czekam na 190 funtow wyslalam 30.12 wiec pewnie powinnam niedlugo dostac)
Podziel się: