reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poza granicami kraju- czyli Marcjanki tu i tam :)

mam pytanie

gdzie kupujecie pieluchy flanelowe i tetrowe??
Ja poprzednio kupilam w mothercare, ale nie zawsze sa ;/
Moze polecicie mi jakis sklep? albo macie jakiegos linka do takich pieluch na ebay-u??
Kurcze, na allegro sa takie sliczne kolorowe pieluszki ,ale pytalam i nie wysle mi za granice ;/
a jak wysle do pl, to moja mama znowu bedzie miala pelna torbe naszych rzeczy i brak miejsca na swoje :-D bo jeszcze kilka rzeczy bym pewnie zamowila :-D
zreszta nie wiem jeszcze na ktorego jej bilet kupimy,a pieluszki musze miec juz od poczatku...

reklama
u nas są pieluszki tetrowe w tesco, chyba po 3 pakowane, takie ładne kolorowe ( oczywiście niebieskie i różowe ), poza tym zwykłe białe widziałam w boots

Dzieki

Musze w takim razie lepiej poszukac.
Dzieki za linka na ebaya
Asdy blisko dublina nie mam,wiec odpada ;-)
Toys? to chyba to samo co smyths u nas?? popatrze w sklepie,ale na stronie pieluszek nie widze.
O,ale nie wiedzialam,ze w ikei sa :) na szczescie juz mamy w dublinie :-D

ja mam do ikea tez niedaleko,ale to wybiore sie jak bede miala kase na szafe...bo poki co mam na pokoj olafa, swoje lozko...i *******ki..ale chcialabym tam sobie szafe zabudowana zamowic...

Witam,jestem tu nowa ,ale też mam termin na marzec:-).Jeśli chodzi o kolorowe pieluszki ja też kupowałam w Ikea(w zwierzątka)i w bootsie niebieskie z aplikacją ze zwierzątkiem są b.ładne:-)

dobra, flanelowe kupi sie bez problemu, ja najwidoczniej zle szukalam ;-)
a co z tetrowymi?? bo tych jest mniej, w mc jest teraz jakis starter set z pieluchamy tetrowymi,no ale mi to wszytsko nie potrzebne, chce same pieluchy.
Poprzednio trafilam na tetrowe wlasnie w mc, ale teraz nie widzialam (choc zapytam nastepnym razem czy beda miec).
Gdzie jeszcze moge tetrowe kupic?

Hmmm, ale w linku dalam Ci namiar na tetrowe, a flanelowych to ze swieca czukac niestety. Na ebayu znalazlam 4 szt w kolorze pink

reklama
Do góry