reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poza granicami kraju- czyli Marcjanki tu i tam :)

reklama
oj tak ,moj blad, przepraszam ;-)
zle napisalam.

mialam przy Bartku takie i takie, kupilam wlasnie w mother care
ale teraz flanelki nie widzialam juz dosc dlugo,
no nic, poszukam jeszcze, jak nie to flanele zamowie z pl.

Wlasnie mi znajoma polecila gatki podpaskowe, tena lady discreet... Chyba sobie kupie...

a gdzie kupisz? Daj cynk :)

Jesli ktoras chce to w Tesco sa podklady poporodowe za 3 funty/5 szt, termoopakowania Tommee Tippie 2szt za bodajze 7.50L, chusteczki Pampers 2 rodzaje 6 szt za 4.99L.
No i nie wspominajac o promocjach na srodki czystosci typu zele do prania, chusteczki higieniczne czy reczniki papierowe :-p nie dla dzidzi, ale do domu ;-)

a gdzie kupisz? Daj cynk :)

Jesli ktoras chce to w Tesco sa podklady poporodowe za 3 funty/5 szt, termoopakowania Tommee Tippie 2szt za bodajze 7.50L, chusteczki Pampers 2 rodzaje 6 szt za 4.99L.
No i nie wspominajac o promocjach na srodki czystosci typu zele do prania, chusteczki higieniczne czy reczniki papierowe :-p nie dla dzidzi, ale do domu ;-)

Dzieki Aga
A ja tak z doświadczenia napisze ze uzywałam podkładów z bootsa i dały rade:tak: musze wiec porównac ceny, bo nawet nie wiedzialam ze są w tesco:sorry2:

Dziewczyny mam sprawe. Wlasnie dostalam tel od poloznej, ze w zwiazku z leczeniem jakie zaproponowali mi w ciazy mam sie w lutym zglosic na wizyte do szpitala do metabolic unit. Jedyne leczenie o ktorym wspomnialam polozenej to luteina, zeby mi sie szyjka nie skracala. Jaki to moze miec zwiazek z tym unitem?? Powiedziala, ze nie mam sie denerwowac, ze ejst to tylko konsultacja i wszystkiego dowiem sie na miejscu. Szczerze mowiac to mnie ostro zestresowala... domysla sie ktoras z Was o co moze chodzic??

a skraca ci sie szyjka? ja nie wiem nic o leczeniu tutaj niestety albo stety i obym nigdy nie musiala sie az tak zaglebiac... a co ci jest ze sama ja o leczenie poprosilas a ona zareagowala bo tu sie nie czesto zdarza??

ja od 15 tygodnia mam skurcze wiec lekarz w polsce kazal mi brac luteina, zeby szyjka mi sie nie skracala. I ja jej to powiedzialam. O nic jej nie prosilam. Dzis zadzwonila i kazala mi sie zglosic do szpitala... nie wiem o co chodzi. Mialam isc 20.01 ale wtedy jestem w pl , wiec przelozyla mi spotkanie na 8.02. emek mnie pociesza, ze gdyby to bylo cos powaznego to bym tak dlugo na wizyte nie czekala... a ja sama nie wiem... zestresowalam sie na maksa;/ Najgorsze ejst to, ze nie wiem co ma metabolic unit to szyjki macicy;//

masala nie martw się to na pewno chodzi o kontrole lub coś podobnego,Twój m ma racje,ze jakby było coś nie tak to zaraz by Cie wzywali.

Ja mam z kolei pytanie dotyczące rezydentury... Czy któraś z Was składała może papiery o rezydenturę stałą? Jeśli tak to ile czekałyście? Bo ja wysłałam przed świętami i bardzo się niecierpliwie, z tego względu ze wszystko wypełniałam sama i do końca nie jestem pewna czy dobrze to zrobiłam.

reklama
ja to jestem daleko w tylach bo dopiero na 5letnia zlozylismy wnioski:-pnie chcialo nam sie dokomentow kolekcjonowac wczesniej...masalko kochana nie martw sietez tak uwazam jak dziewczyny ze gdyby bylocos powaznego to juz by cie wezwali a tak to pewnie na check up jakis wzywaja tak w razie w:tak:

Do góry