reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
Gluszek wygladasz superowo!!!!!!
Haksa powodzenia!!

Ewe super ze dalas te linki mam nadzieje ze cwiczenia cos dadza...no i jeszcze troche motywacji potrzeba....

U mnie ciągle 60 na blacie :baffled: jak nie ruszy to w dół to ......... chyba będzie trzeba skorzystać z tych linków :eek: łojoj ale mi się nie chce :happy:

Głuszek ty taka proporcjonalna się zrobiłaś, że tak powiem ;-) a u mnie ostatnio z tym problem. Wydaje mi się że lepiej wyglądała ogólnie moja sylwetka jak miałam +3 kg . BO teraz u góry chuda a od pasa w dół to rozmiar większy noszę. Nawet spodnie ciężko mi dopasować :wściekła/y: Według mnie nie liczą się kilogramy tylko ogólnie zarys sylwetki, u ciebie teraz trzyma sie to całości bo u mnie ani kupy ani dupy.

reklama
Kate :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:
Ewe ale pieprzysz. Ja tam bym chciała być taka lufa jak ty (masz fajne długie nogi - bo ja to taka kaczucha jestem troche). A już naprawdę rozwlaj mnie posty naszych piędzieisęciokilogramowych kruszynek które płaczą ze sa grube!!!! Normalnie wam wleję za chwile!!!! Ufff się zdenerwowałam:-) :-) :-)

Do góry