reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
głuszek moja kiniuśka ma kłopoty po fasoli jakiejkolwiek,a jabłka to dziwne,bo ewę własnie uczulały,choc teoretycznie nie powinny...a w ciąży nie miałaś żadnych problemó??bo ja np. w ciaży nie mogłam jeśc pomidorów,bo od razu miałam wysypkę(w ciaży z ewą)a po porodzie jak tylko zjadłam pomidora,ewa była cała zaraz obsypana
abryz uważaj na tą soję...ostatnio przerażajacy artykuł czytalam i napisali,że najlepiej nie podawac dzieciom w ogóle,bo mają gigantyczne dawki hormonów żeńskich,a nie tak jak sądzono wcześniej...to ponc jakieś najnowsze badania,wiec się przeraziłam

wiem abryzka,ze dla Ciebie,ale mi np. już w ciaży z Ewą zakazała babka zajadac się soją, z resztą nieważne...poszukam tamtego artykułu:)

reklama
biedrona nic mi isę w ciaży nie działo - a pomidoró nie jem
Ola jem Ramę oliwio - same tłuszcze roslinne bez konserwantów
dzięki maxin -też sie czuję lżej

A oto jak wygladam teraz - jeszcze do ideału bardzo dużo brakuje ale i tak jestem chudsza niż np. natrym zdjeciu co zamieściłam z marysia w Gareii (takie w białej koszuli) - zreszta oceńcie same (uwaga brak makijażu!!!!)

Do góry