reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

głuszek - wyglądasz super :tak::tak::tak:to ja cię pociesze u mnie ciągle 70 kg i ani drgnie :-:)-(
chociaż jak ostatnio poszłam do pracy to wyskoczyli, ze strasznie schudłam - chociaz jestem ciekawa jak ??? - bo kg to nie - może optycznie sie poukładałam :dry:
ale jestem na max wkurwiona, ze to kg nie spadają
abryz - co ty jesz że chudniesz????
ja jem podobnie jak głuszek - tylko zamiast dżemu to szynkę - czasami nawet kolacji nie jem i dupa blada nie chce mi spaść :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
mniej nie moge jeśc bo mnie skręca z głodu. Może jak pojdę do pracy to schudnę - będe codziennie wracac na piechtę około 3 km i bieganie po pracy tez swoje da.

reklama
Ja jem różnie (czasami cały dzień chleb z szynką, bo nie chce mi się dwóch obiadów gotować). Mój jadłospis jest podobny do menu Głuszka, tzn mizerny. Zdarza się, że na śniadanie wciągam suchą bułkę, bo na nic innego nie mam czasu. Dżemu nie lubię. Dużo piję (czarna gorzka Inka). Nic szczególnego :-) No i robię za matkę samotnie wychowującą :tak::tak::tak:

a ja dziewczyny pije dwa razy dziennie danone activia i to naprawde pomaga na kibelku jestem czesto-6tyg po porodzie doszlam do siebie,zostala tylko skora na brzuchu ale do tego potrzeba cwiczen,a dodaje ze przytylam 24 kilo-takze warto sprobowac:-)

ok - dzisiaj wieczorkiem lub jutro rano sie obstrykam i od razu powklejam Mirka zdjęcia - bo mam ich całą kupę w aparacie ( ale nie chciało mi się przegrywac do kompa - co za leń ze mnie :eek:)

Buuuu a już chyba nie zamieszczę żadnego zdjęcia w BB. Dalej nie działają mi żadne opcje odpowiedzi- mogę tylko pisać, ale nie mogę użyć żadnych ikonek:(((((( Pisałam do nich, ale nic nie podziałało:(((((((((((

kasiunka żeby wstawić zdjęcie to przed jego adresem www wpisz coś takiego
i obejdziesz sie bez opcji :)

reklama
Ale gdzie mam to wstawić???? Bo ja komputerowo niekumata jestem. Ja nie mogę nacisnąć ani tego znaczka załącznika (spinacza) ani tych górek. Niczego co jest nad lub obok okna odpowiedzi.

Do góry