reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

GŁUSZEK !!!! ja też chce twoją dietę, normalnie szok :szok: :-) Powiedz a ty normalnie jesz te rzeczy które opisałaś czy jakoś to masz rozpisane ???? ale mi wjechałaś na ambicję. SUPER SUPER SUPER

reklama
rano: 2 bułki z dzemem i margaryną, cherbata z cukrem
potem 2 deserki Gerbera, woda mineralna, szoczki BoboFruty lub Gerbera
obiad; zmiemniaki, mieso (indyk lub schab - juz mi normalnie pomysłów brakuje jak je przyrzadzać), surówka z marchwi z jabłkiem, fasoka szparagowa, brokuły (zamiennie)
po południu jabłka, wafle ryżowe, słonecznik, soczki, deserki Gerbaera
Okolacja - 3-4 kromki z wędlina (czasem z opgórkiem kisoznym lub zielonym)
WSIO

no no Głuszek nieżle :) ja już odstawiłam małego więc mogę jeść co chcę :)

heksa, może i masło jest zdrowe ale niestety zakazane dla mam z dziećmi alergikami :/

To ja nadal mam tzle co juy w 2+3 miesiace po porodyie i tey waga w dol isc nie chce....cyzli waye 53 kg....a to do mojego wzrostu strasznie duzo!!! przed ciaza wazylam az 60 (przytylam 10 kg z powodu dolow)jak szlam do porodu 75 kg .mi praktycznie wszystko spadlo po porodzie i nie musialams ie tak wysilac jak wy :) potem te 7 kg jakos zrzucilam spacerami i brakiem czasu na jedzenie...
ale od czasu tej mojej przerwy na BB to zas zaczelams ie obzerac:( jej az wstyd sie przyznac ale powaga jakie zachcianki mialam...no a oczywiscie bez was nie ma takiej motywacji no i utylo mi sie 2 kg :( (na szczescie juz zrzucone).Mam nadzieje ze teraz znow sie wezme w garsc bo az 5 kg musze zrzucic...mysle ze wystarczy mi spacerkami i jakas dieta....no i ciesze sie ze nadal nie mam ochoty na slodycze:):) choc to chyba lepsze niz np pierogi czy chinszczyzna :(:(

Takw iec bardzo was podziwiam bo ja to straszna ciapa jestem i tylko narzekam ze tu schab z rozstepami a cycki to wisiory wielkie ale nic z tym zrobic mis ie nie chce:( chyba liczylam na to ze to samo gdzies zniknie jak wczesniej....:(

a powiedzcie jakie najlepsze jest cwiczenie na nogi?ja mam od zawsze problem z zagruymi udami i to nie na zewnatrz tylko wewnetrznymi:(:(

jak bym chciała wyglądac jak ty:-)) ale niestety
coc moze juz nie długo ruszyłam z aerobikiem karnityna do picia i dieta szpinakowa ale diete dopiero od przyszłego tyg.
na efekty czekam jak sie pojawią dam znac.

reklama
Do góry