reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

Gluszek u Olka poczatki z herbatka byly takie same... a teraz jak jest cieplo i sie przyssie to i 120 wydoi... ale pomimo, ze te herbatki w granulkach sa slodzone to jemu i tak musze doslodzic choc odrobinke...

reklama
a moja sie wycwanila i w ciagu dnia pije z butelki sztuczne mleko,herbatki,a na noc dotaje cyca,czasmi probuje jej dac w ciagu dnia piers,ale placze,wyje sie i tyle z tego mam,ale chociaz w nocy jak sie przebudzi to cyca nie odmawia ;)Fakt pod wieczor mam bardzo pelne piersi,ale w ciagu dnia nawet nie,mleko jest i nie bola,ale pod wieczor juz sie robia twardsze i czasmi ciezko zasnac,bo na boku polozyc sie nie moge,a jestem za leniwa aby w nocy odciagac,laktatora nie mam,a recznie to niezly wysilek,probowalm pare razy i sie tak nameczylam i po godzinie bardzo malo sciagnelam ::)

Helunia gratuluję powrotu do spodni przed ciążowych ;) mi się też udało wejsć w jedne.

Zresztą już się przyzwyczaiłam do siebie taka jaka jestem, wymieniłam garderobę ;) jestem po ciąży i mam prawo trochę przytyc. Mężowi się podoba ;) i jest ok. A jak się komuś nie podoba to niech nie patrzy ;) (już komuś tak powiedziałam ;D >:D ) - a co źle myślę ????

no to dziewczyny...helunia gratuluję...a ja się muszę pochwalic,ze przez ten zabiegany tydzień moje cwiczenia wreszcie przynoszą efekty:)już wcześniej miałam 2kg mniej...teraz mam kolejne 2,czyli razem 4:)))))))))))zostały jeszcze 2:))))a w pasie mam teraz 68:)czyli mniej niż przed ciażą:)fajnie co?

gratuluje Biedronka. a ja niestety mam dola. nie wiem czym to jest spowodowane ale moj brzuch jest ogromny, chyba wiekszy niz zaraz po urodzeniu. dzisiaj wzielam sie za cwiczenia ale normalnie na siebie w lustrze patrzec nie moge. do tego jakies syfy na twarzy przez te upaly mi wyskoczyly, nogi a szczegolnie uda mam takie kolosalne i te cycki takie obwisle :( normalnie wczoraj lezalam i ryczalam :(

A ja jestem cała poobijana, bo jak przechodzę w korytarzu koło szafy z lustrem, to zamykam oczy ;D ;D ;D

Kupiłam sobie płócienny komplet na chrzciny (długa spódnica i bluzka). W sklepie było ok, a jak go wczoraj przymierzałam, to nie mogłam upchnąć cycków. Może mnie ktoś w nocy napompował ??????

reklama
he he musiałaś znowu Karmi pić no nieładnie alkoholika chowasz ;D ;D ;D ;D ;D i cyce pompujesz ;D ;D ;D ;D ;D(wiesz o co chodzi) ;) ;) ;)

Do góry