reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

Głuszek, a może ona płacze z przejedzenia. Jakub - jak czasami przesadzi z jedzeniem - wyje mi
(na spacerku też). Wyjmuję go wtedy z wózka, odbije mu się 35 raz i jest wtedy spokojny :-)

reklama
nie wiem - ulewa sie jej starsznie i żyga też sobie czasami - to co mam jej jeść nie dawać???? To będzie wyła z głodu :mad: :mad: :mad: :mad:

głuszek ja miałam podobnie jak abryz. Ani po jedzeniu się odbiło 2 razy, a potem dalej była niespokojna i jak ją wzięłam to jeszcze raz sobie beknęła. Czasem trzeba może dłużej ponosić po jedzeniu. No nie wiem... musisz wyczuć o co jej chodzi :)
Ja sobie właśnie weszłam na wagę i zauważyłam, że jeszcze 0.5kg schudłam :) w zasadzie nic nie robiąc specjalnie :) Muszę tylko więcej załatwiać w związku z domem i będzie ok ;)

kurde, a ja stanelam na 56 kg i nic sie nie rusza :/ no ale moze na wyjezdzie zrzuce troche, wiadomo, przebywanie na powietrzu, plywanie napewno zadzialaja cuda :)

moj jest glodny co 2 godziny. zauwazylam ze gdy sie dobrze zalatwia to wtedy jest calkowicie spokojny. naprawde jestem w szoku. od kilku dni juz nie placze tak czesto, tylko potrafi sobie lezec na lozku, gadac, smiac sie i ogolnie jest super :) w nocy wstalam do niego bo stekal i poplakiwal sobie przez brzuszek, chcialam zeby jeszcze poszedl spac i dac mu smoczka ale jak stanelam przy lozeczku i mnie zobaczyl to tak sie slicznie zaczal usmiechac ze wymieklam i wzielam go do siebie do lozka :) oczywiscie suszarka na brzuszek, podnoszenie nozek i troche kupki poszlo i mogl spokojnie jeszcze usnac/

kropecka to super :) Moja też ma czasem problem z kupką i wtedy jest ten czas, że nie da się jej uśpić. Trzeba podać herbatkę i poczekać aż wyjdzie kupka :) Wtedy jest spokojna...

reklama
Do góry