reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
głuszek ja miałam podobnie jak abryz. Ani po jedzeniu się odbiło 2 razy, a potem dalej była niespokojna i jak ją wzięłam to jeszcze raz sobie beknęła. Czasem trzeba może dłużej ponosić po jedzeniu. No nie wiem... musisz wyczuć o co jej chodzi
Ja sobie właśnie weszłam na wagę i zauważyłam, że jeszcze 0.5kg schudłam w zasadzie nic nie robiąc specjalnie Muszę tylko więcej załatwiać w związku z domem i będzie ok
Ja sobie właśnie weszłam na wagę i zauważyłam, że jeszcze 0.5kg schudłam w zasadzie nic nie robiąc specjalnie Muszę tylko więcej załatwiać w związku z domem i będzie ok
moj jest glodny co 2 godziny. zauwazylam ze gdy sie dobrze zalatwia to wtedy jest calkowicie spokojny. naprawde jestem w szoku. od kilku dni juz nie placze tak czesto, tylko potrafi sobie lezec na lozku, gadac, smiac sie i ogolnie jest super w nocy wstalam do niego bo stekal i poplakiwal sobie przez brzuszek, chcialam zeby jeszcze poszedl spac i dac mu smoczka ale jak stanelam przy lozeczku i mnie zobaczyl to tak sie slicznie zaczal usmiechac ze wymieklam i wzielam go do siebie do lozka oczywiscie suszarka na brzuszek, podnoszenie nozek i troche kupki poszlo i mogl spokojnie jeszcze usnac/
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
kropecka to super Moja też ma czasem problem z kupką i wtedy jest ten czas, że nie da się jej uśpić. Trzeba podać herbatkę i poczekać aż wyjdzie kupka Wtedy jest spokojna...
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
reklama