reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
helunia bardzo ładnie wyglądasz
ewe masz absolutną rację Mnie też wkurzają te komentarze, że jestem grubsza No i co z tego !!! I tak uważam, że dobrze wyglądam. No i mężulkowi też się podobam - a to najważniejsze
biedronka SUPER!!!! Widzę, że wysuwasz się na prowadzenie Cieszę się, że udało ci się tyle zrzucić. No i te 68cm w pasie rewelka
kropecka nie możesz patrzeć na siebie w ten sposób. Tak jak wszystkie majóweczki jesteś wyjątkową, wspaniałą laseczką-mameczką ;D
abryz może wymień lustro na te pomniejszające?
ewe masz absolutną rację Mnie też wkurzają te komentarze, że jestem grubsza No i co z tego !!! I tak uważam, że dobrze wyglądam. No i mężulkowi też się podobam - a to najważniejsze
biedronka SUPER!!!! Widzę, że wysuwasz się na prowadzenie Cieszę się, że udało ci się tyle zrzucić. No i te 68cm w pasie rewelka
kropecka nie możesz patrzeć na siebie w ten sposób. Tak jak wszystkie majóweczki jesteś wyjątkową, wspaniałą laseczką-mameczką ;D
abryz może wymień lustro na te pomniejszające?
mi zwisa taki bandzioch z przodu że na spacerach przechodnie się na mnie podejrzanie patrza - do tego mam wielkie cyce i przez nie wygladma na wielką babę!!!!
Zaczynam szukac jakis ćwiczeń w necie (BLEEEE) bo mam odruch wymioty jak widze moją wielką dupe, grube uda i sfalczlay brzuch - leeeeeee
Zaczynam szukac jakis ćwiczeń w necie (BLEEEE) bo mam odruch wymioty jak widze moją wielką dupe, grube uda i sfalczlay brzuch - leeeeeee
reklama
no dobra dziewczynki sorka,alem się powstrzymac nie mogłamale fajnie sobie przeczytac jak to super schudłam)))) a tak naprawdę to of course bujda na resorach na pocieszenie kropecka w pasie mam 76 obecnie i ważę 53-to tak naprawdę już...cycki obwisłe kropecka to ja miałam jeszcze przed tą ią ciażą-po ewie of coursena udach mam piękny clulit)no bosko się prezentuje zwłaszcza pod światło,dupa jak szafa,nie wcisnę jej w żadne spodenki,poza tym pod pępkiem mam kawałek brzucha,któy chcąc nie chcąc żyje swoim życiem))i prychole na ryjcoku mi się też robią,tylko nie wiem czy to hormony,czy temperatura...no i schaby piękne na pleckach-superowo))