reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

reklama
helunia bardzo ładnie wyglądasz :)
ewe masz absolutną rację :) Mnie też wkurzają te komentarze, że jestem grubsza :( No i co z tego !!! I tak uważam, że dobrze wyglądam. No i mężulkowi też się podobam - a to najważniejsze ;)
biedronka SUPER!!!! Widzę, że wysuwasz się na prowadzenie ;) Cieszę się, że udało ci się tyle zrzucić. No i te 68cm w pasie rewelka :)
kropecka nie możesz patrzeć na siebie w ten sposób. Tak jak wszystkie majóweczki jesteś wyjątkową, wspaniałą laseczką-mameczką  ;D
abryz może wymień lustro na te pomniejszające? ;)

;D ;D ;DAbryzula lasko nie przesadzaj kazda z nas widziała twoje nadwatlone chude zapracowane wydojone ciało ;D ;D ;D ;D

To tylko tak wygląda, a w rzeczywistości tu mi sterczy, tam mi zwisa, itd. itp. ;D ;D ;D

mi zwisa taki bandzioch z przodu że na spacerach przechodnie się na mnie podejrzanie patrza - do tego mam wielkie cyce i przez nie wygladma na wielką babę!!!!
Zaczynam szukac jakis ćwiczeń w necie (BLEEEE) bo mam odruch wymioty jak widze moją wielką dupe, grube uda i sfalczlay brzuch - leeeeeee

reklama
no dobra dziewczynki sorka,alem się powstrzymac nie mogłam:)ale fajnie sobie przeczytac jak to super schudłam:))))) a tak naprawdę to of course bujda na resorach na pocieszenie kropecka w pasie mam 76 obecnie i ważę 53-to tak naprawdę już...cycki obwisłe kropecka to ja miałam jeszcze przed tą ią ciażą-po ewie of course:)na udach mam piękny clulit:))no bosko się prezentuje zwłaszcza pod światło,dupa jak szafa,nie wcisnę jej w żadne spodenki,poza tym pod pępkiem mam kawałek brzucha,któy chcąc nie chcąc żyje swoim życiem:)))i prychole na ryjcoku mi się też robią,tylko nie wiem czy to hormony,czy temperatura...no i schaby piękne na pleckach-superowo:)))

Do góry