reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

Gluszek u Olka poczatki z herbatka byly takie same... a teraz jak jest cieplo i sie przyssie to i 120 wydoi... ale pomimo, ze te herbatki w granulkach sa slodzone to jemu i tak musze doslodzic choc odrobinke...

reklama
a moja sie wycwanila i w ciagu dnia pije z butelki sztuczne mleko,herbatki,a na noc dotaje cyca,czasmi probuje jej dac w ciagu dnia piers,ale placze,wyje sie i tyle z tego mam,ale chociaz w nocy jak sie przebudzi to cyca nie odmawia ;)Fakt pod wieczor mam bardzo pelne piersi,ale w ciagu dnia nawet nie,mleko jest i nie bola,ale pod wieczor juz sie robia twardsze i czasmi ciezko zasnac,bo na boku polozyc sie nie moge,a jestem za leniwa aby w nocy odciagac,laktatora nie mam,a recznie to niezly wysilek,probowalm pare razy i sie tak nameczylam i po godzinie bardzo malo sciagnelam ::)

Helunia gratuluję powrotu do spodni przed ciążowych ;) mi się też udało wejsć w jedne.

Zresztą już się przyzwyczaiłam do siebie taka jaka jestem, wymieniłam garderobę ;) jestem po ciąży i mam prawo trochę przytyc. Mężowi się podoba ;) i jest ok. A jak się komuś nie podoba to niech nie patrzy ;) (już komuś tak powiedziałam ;D >:D ) - a co źle myślę ????

no to dziewczyny...helunia gratuluję...a ja się muszę pochwalic,ze przez ten zabiegany tydzień moje cwiczenia wreszcie przynoszą efekty:)już wcześniej miałam 2kg mniej...teraz mam kolejne 2,czyli razem 4:)))))))))))zostały jeszcze 2:))))a w pasie mam teraz 68:)czyli mniej niż przed ciażą:)fajnie co?

gratuluje Biedronka. a ja niestety mam dola. nie wiem czym to jest spowodowane ale moj brzuch jest ogromny, chyba wiekszy niz zaraz po urodzeniu. dzisiaj wzielam sie za cwiczenia ale normalnie na siebie w lustrze patrzec nie moge. do tego jakies syfy na twarzy przez te upaly mi wyskoczyly, nogi a szczegolnie uda mam takie kolosalne i te cycki takie obwisle :( normalnie wczoraj lezalam i ryczalam :(

A ja jestem cała poobijana, bo jak przechodzę w korytarzu koło szafy z lustrem, to zamykam oczy ;D ;D ;D

Kupiłam sobie płócienny komplet na chrzciny (długa spódnica i bluzka). W sklepie było ok, a jak go wczoraj przymierzałam, to nie mogłam upchnąć cycków. Może mnie ktoś w nocy napompował ??????

reklama
he he musiałaś znowu Karmi pić no nieładnie alkoholika chowasz ;D ;D ;D ;D ;D i cyce pompujesz ;D ;D ;D ;D ;D(wiesz o co chodzi) ;) ;) ;)

Do góry