reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

OOO SUPER ZNAM TYTULY WIEC JUZ SPIAGAM Z NETU,ALE BEDE SPIEWAC,HI,HI,HI NIE ZNAM MELODI,ALE COZ SLOWA MAM WIEC WYMYSLE,HA HA HA

reklama
Ja od teściowej dostała płytę z fajnymi kołysankami - i jak jest tragicznie tochodż i śpiewam fałszując ;D ;D - ale MIrkowi to nie przeszkadza ;D ;D

a ja w ogole nie mam ochoty na slodycze a moje dzieci tzn mezulek i Olivka spia sabie a ja na bb

co do slodyczy to ja juz nie bede jesc :mad: no moze tylko lody ;D
waga mi chyba stanela w miejcu albo idzie do gory bo ostatnio to czuje sie strasznie tlusta blee az sie wkurzam z tego powodu, a co do brzucha to super sie wylewa jak usiade w dzinsach hehehe

a kolysdanek to tez nie znam wlaczam mu moja muzy i wyje a mu sie to podoba do usypiania
a przy zabawie wlaczam muzyke bobasa polecam superasna jest

http://www.osiolek.com - stad sciagnelam - wpiac w szukaj bobasa rodzaj muzyka - jest az 5 plytek

Ja znam jedną którą uwielbiam. Zawsze śpiewał ją mi mój dziadek. Jeśli chcecie mogą napisać wam słowa. Pewnie melodię znacie...

W dole tyle miast,
w górze tyle gwiazd,
gwiazdy miastu dają znąć, że dzieci muszą spać...

Ach śpij kochanie
jeśli gwiazdkę z nieba chcesz - dostaniesz
czego pragniesz daj mi znac
ja ci wszystko moge dac,
wiec dlaczego nie chcesz spac

aaa, aaa były sobie kotki dwa
aaa, kotki dwa
szarobure, szarobure obydwa

Ach śpij bo nocą
kiedy gwiazdy się na niebie złocą
wszystkie dzieci nawet złe
pogrążone są we śnie
a ty jedna(jeden) tylko nie

aaa, kotki dwa

Ach śpij bo właśnie
księżyc ziewa i za chwilę zaśnie
a gdy rano przyjdzie świt
księżycowi będzie wstyd
ze on zasnął a nie ty

aaa, kotki dwa

ja tez ja spiewam mojej Marysi do znudzenia ;D ;D a że znałam tylko pierwsza zwrotkę to dzięki tobie Trini moje dziecko się doedukuje bo już będe jej mogła zaśpiewć wszytskie ;D ;D :laugh: ;) ;) ;)

a ja mam plyte z kolysankami Grzegorza Turnaua, tyle ze moje dziecko jest takie grunge ;)
i zasypia przy:
1.Johnnym Cashu
2.Pearl Jam
3.Alice in Chains
>:D
wczoraj zaczal plakac jak skonczyl sie Johnny, ale dobry nastroj wrocil przy pierwszych dzwiekach Alice in Chains ;D

a wiecie jak sie czuje?
Jak Britney ;D podobne gabaryty ;)

a moja usypia przy wyciągu kuchennym - jakie mam nieumuzykalnione dziecko!!!!!!!!!! ;) ;)

A czemu jak Britney?? Ona jest w ciąży - wiec nie wywołuj wilka z lasu ;D ;D ;D ;D

jak poprzednio byla w ciazy to ja zaszlam ;D
jak britney bo ona taka tlusciutka(nie tylko jak w ciazy ostatnimi czasy ;) ) i z wielkimi dojlami ;D ;D ;D

reklama
Do góry